[]

Bize ne olmuş olabilir? (çok yedikten sonra)

Dün akşam yemeği fazla kaçırdık. Üstüne tatlılar, meyveler yedik. Çok ağırdı yediklerimiz, alışık değiliz.
Sabaha karşı karın ağrısıyla uyandım, tuvalete de gittim ama bugün kendimi hasta gibi hissediyorum. Çok uyuyamadım. Baştan aşağı her yerim ağrıyor. Bu ağrıya anlam veremedim. Grip ağrısı gibi. Ama solunum yolunda hiçbir sorun yok, sadece müthiş halsizlik ve her yerimin ağrıması durumu var. Biraz da karnım ağrıyor.

Kız arkadaşım da benim kadar olmasa da benzer semptomları yaşıyor.
Normal mi bu ağrılar?

 
yemekten ziyade covid semptomlari bunlar. bir test yaptirin.


  • buenosdias  (09.06.21 13:43:45) 
Test yaptırmakta fayda var. Ben de pozitif olduğumda göğsümde ağrı yada öksürük yoktu. Sonradan ortaya çıkmıştı. Halsizlik, huzursuzluk, biraz boğaz ağrısı gibiydi bendeki belirtiler.


  • silah taciri  (09.06.21 14:16:58) 
covid birader doğruca teste.


  • jamswety  (09.06.21 15:15:55) 
yemeklerden birinde bozuk bişey olabilir.


  • orpheus  (09.06.21 16:07:19) 
Yiyeceklerden biri dokunduysa vücudunuz susuz kalmış olabilir. Halsizlik, vücut ağrısı falan susuzluk semptomu da aynı zamanda. Dehidre olmadığınıza emin misiniz?


  • zimbirik  (09.06.21 16:56:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.