[]

d-smart'a bilgilerimi verdim, hata mı ettim?

dsmart go'ya internet üzerinden 1 ay ücretsiz diye abone oldum. tc kimlik no ve doğum tarihini girdim. ardından dsmart resmi numaradan biri aradı, adım soyadımla hitap etti. güvenlik açısından da baba adımı söyledim. resmi kurum ve telefon diye söyleyiverdim ama sonra pişman oldum. sizce aptallık mı ettim?




 
Resmî kurum diye belirtmişsiniz. Bence telaşlanacak bir şey yok.

Dahası tck no, telefon, adres vs. otobüs firmalarından tutunda e-ticaret sitelerine kadar her yerde var zaten. Kaç defa patladı bilgilerimiz. Geçen hafta yeni hat açtırdım, iki gün sonra digiturk aradı. Düşünün verilerimizin ne halde olduğunu.
  • Başkalaşım  (09.06.21 13:07:09) 
bilgileri verme açısından çok fazla sorun olmasa da (artık bilgilerimiz her yerde) bence evet. o 1 ay ücretsiz dedikleri olur sana 3 aylık faizli, cayma bedelli bilmem kaç lira falan filan.. kapatmak için uğraşıp durursun. şartları nedir bilmem ama uzun uzun maddeleri vardır o okudum onaylıyorum dediğin sözleşmenin, hah işte orada aleyhine bir şeyler mutlaka vardır.


  • Improbable  (09.06.21 13:12:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.