[]

Demirören totali piyangoyu da krediyle almadı mı

Onlrın da geri ödemesini yapmmaıştır. Neden sadece medya üzernden gidiliyor ki?




 
ortaya bir havuc atiyorlar iste herkes onun pesinden kosuyor. peker su anda bilinmeyen sadece iki gazeteci suikasti ile ilgili yeni seyler ortaya atti. diger anllattiklari yillardir bilinen olaylar.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (09.06.21 12:23:15) 
Ben de onu anlamıyorum işte. Bu olay zaten biliniyprdu. Neden yeni bişeymiş gibi herkes atladı anlamadım.


  • condom kurşunu  (09.06.21 12:45:02) 
Sansasyonellik önemli, krediyi Ziraatten aldığı biliyordu ama ödeme yapmadığı bilinmiyordu sanırım,

Mit tırları can dündardan aylar önce haber yapılmıştı, yabancı ülkelerin raporlarına yansımıştı ama hapse gönderilmek istenen can dündar oldu.

Sedat peker nasıl desem paket olarak sunuyor her şeyi, yoksa evet söylediği bir çok şeyi bilen biliyor ama kimse direkt böyle video haber yapıp anlatmıyordu.

Belediyelerde rüşvet nasıl alınır belediyeyle iş yapan biliyor olabilir ama düz insanların bu işin nasıl işlediğini de bilmediğine eminim.

Şimdi ben size taa 2010 yılında boyunsuzun oğlu kanal istanbul güzegahında arazi topluyordu, şimdi o araziler 20-30 kat değerlenmiştir desem çok bir şey ifade etmeyecek ama bunu sedat peker gibiler daha iyi anlatıyor, belki o paranın kaynağını anlatabiliyor.

yıldırım ailesi zengin oldu ama nelere bulaştıklarını bilmiyordum ben, gemiler var, tuzlada arazi almışlar bir anda imar gelip otel falan dikmişler, bu kadar biliyoruz biz, zengiliklerin kaynaklarını bir kaç yolsuzluk seviyesinde düşünürken bir anda uyuşturucu ticaretleri, zenginlerin malına konma gibi şeyler ortaya çıktı.

Demirören mevzusunda gündem olan üzerinden gidiliyor, sadece ödememesi değil, Peker'in dediği başkası ödeyecekti sözü de önemli, ziraatin çiftçi bankası olması gerekirken iş adamına kredi vermesi falan bunlar hep siyaset işte, buradan yükleniliyor ve hükümet kanadı saçma sapan konuşmalar yapıyor yani yüklenme işe yarıyor.
  • atom karincanin torunu  (09.06.21 13:35:25) 
Hocam diyorsun ki "yapmamıştır" yani bir kesinlik yok cümlende. Sadece bir tahmin var, o tahmine nasıl ulaştığın meçhul ve kesinliği de çok düşük yüzdeli. Şimdi olan olay ise bizzat o işlerin içindeki birinden bişeyleri duymak ki bu da insanların yaptığı tahmini güçlendirdiği için doğal olarak gidip bişeyler yapabiliyorlar çünkü desteklendi düşünce.

Sadece medya üzerinden gidilme demek de en önemli olay. Iktidarin zaten en önemli silahlarından biri medya. Bununla birlikte bir de devlet bankası olayı devreye girmiş. Niye üstüne gidilmesin ki?
  • j r r tolkien hayrani  (09.06.21 13:44:23) 
Konu ödeme yapmaması ise normal bir ülkede medyanın işlevi olur, konu haberleştirilir, kamuoyu baskısı oluşur, yasal işlem yürütülür. Türkiye’de birinci basamak aşılamadığı için ve bankalar da baskı altında olduğundan Sedat Peker’den kitlelere yayılıyor. Videolarını seyretmemiş biri olarak söylüyorum. Demirören ve benzerleri bu ülkenin en çok duyurulması gereken konuları. Çarpık şekilde de olsa gündeme gelmesi iyi olmuş.
Bu ülkede Pamukova tren kazasında “bir şov uğruna öldüler” manşeti atabilen bir milliyet gazetesi vardı. Artık ana akım işaret bekliyor neyi ne kadar söyleyebileceğini tartmak için. Ancak birbirlerini yerken kopan gürültüyü duyuyoruz. O günden bugüne yaşanan değişimin meyveleri bunlar hiç şaşılacak bir şey yok.

  • not dark yet  (09.06.21 13:46:08) 
Cunku medya AKP yalakaligi yapsin diye Dogan'in medyasina cokup guvendikleri birini basa gecirmek istediler. Demiroren, Dogan grubunu almak bile istemiyordu muhtemelen.Parayi biz hallederiz sen sadece gostermelik olarak basta duracaksin dedi AKP.Neresinden baksan her tarafi kirli bir oyun.Kirli bir sekilde medyayi ele gecirdiler.SOnuclarini goruyoruz


  • turkuaz  (09.06.21 17:46:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.