[]

Kaş Tavsiye

Dostlar eylül ortası-sonu gibi eşimle Kaş'a gitmeyi düşünüyoruz. Gidip memnun kaldığınız önereceğiniz otel ismi verebilir misiniz?

Yapılacak etkinlik önerilerinize de açığım. Dalış yapma, tekne turu, kaputaş plajı gibi seçeneklere ek olarak her türlü öneriye açığız.

Teşekkürler.

 
Giderseniz uygun yollu havuzsuz ama aşırı merkezi otel olarak KuytuTerrace öneririm. Bana kalmak nasip olmadı ama sahipleri müthiş insanlar iki genç çift..

Eğer Yarımadada kalayım uçsuz bucaksız deniz manzarası olsun derseniz geçen hafta kalıp aşırı memnun olduğum Jackey butik oteli tavsiye ederim. Müdürü Umut Bey'e antalyalist instagram hesabından selamımı iletin :)
  • denizmaniaherif  (09.06.21 11:24:40) 
2 yılda bir tatilimizi mutlaka kaşta yapıyoruz, hotel sonne, çok çok çok memnunuz ama bu yıl fiyatları ne oldu bilmiyorum :(

kaputaş yarım günlük bir olay, denizi de dalgalı ama foto çekinmek için gidilebilir.

her gününüzü bir başka koyda geçirirsiniz, büyükçakıl, küçük çakıl, hidayet koyu, bir gün limanağzına gidersiniz (teknelerle gidiliyor 4-5 tesis var tekneler sırayla herbirinde duruyor hangisinde isterseniz onda inersiniz)

ayrıca tatil gününüz belli olduğu anda mutlaka zaika 'da rezervasyon yapın, aylar öncesinde açılıp açıldığı gibi bitiyor, kaştaki saçma sapan mekanlarda ortalama mezeler yiyeeceğinize zaikadan çok daha memnun ayrılırsınız.

tekne turunu da öneriyorum, koy koy gezmek çok güzel oluyor, hemen hemen hepsi aynı aslında..
  • benaslinda  (09.06.21 11:39:13) 
5 yildir her sene kaş'a niyetlenip bir turlu gidemiyoruz. gidebilsek 8 pansiyon'da kalicaz ama iste şartlar... bir bakabilirsiniz guzel bir yer. uzum kizi meyhane'de yemek yemistik orasi da hem lezzet hem manzara olarak guzel bir mekan, tavsiye ederim.


  • in vino veritas  (09.06.21 12:06:30) 
ceylan boutique house, hideaway, payam daha önce kalıp memnun kaldığım yerlerdir. bana sorarsanız merkezde kahvaltı dahil herhangi bi pansiyonu tercih edebilirsiniz. hideaway biraz eski ama hizmet çok iyi ve en uygun fiyatlı yerlerden biriydi.

tekne turu kaptan ergun. merkezde çınarlar beach veya ikinci seçenek olarak derya beachte bütün gün geçirebilirsiniz pizza, kokteyller vs çok güzeldir.

kaputaşa sabah erkenden gidip takılıp günün diğer yarısını patara'da geçirebilirsiniz. bence de kaputaşa çok zaman ayırmayın çünkü zaten çoluk çocuk cümbüşlü bir yer. 3 saat takıl çık :) patara'ya piknik için malzeme alıp gidebilirsiniz oranın tesisi de kötüdür ama kumsal çok büyük. biraz uzaklaşıp serin serin beyaz şarap içmek hoştur :))
  • ala09  (09.06.21 12:21:13) 
kaş'a gittiğimde çoğu zaman ev tuttum ama kale otel ve gülşen pansiyon'da da kaldım. iyilerdi. özellikle kale otel'i tavsiye edebilirim. kaş'ta pek çakal esnaf yoktur, mağdur etmezler zaten.

araba varsa kaputaş, xantos ve patara'ya gidilebilir. kaputaş'a bir iki saat ayırmak yeterli, küçük ve dalgalı. xantos antik kent. patara da türkiye'nin en uzun kumsallarından ve denizi çok sığdır. ama işletme yok gibi bir şey. malzemeyle gitseniz iyi olur. araba yoksa bunları safari arabalarıyla paket halde bir günde yapan turlar var, onlara bakarsınız.

en az bir günü limanağzı'nda geçirin (ben en çok nuri'nin yerini seviyorum.) bir günü de kekova turuna ayırabilirsiniz. bir gün batımını yanınıza şarap ya da bira alıp tiyatronun tepesinde geçirin. son olarak zaika konusuna katılıyorum. gitmeden mutlaka rez yaptırın. türkiye'de yediğim en güzel et olabilir.
  • sir gawain  (09.06.21 12:24:43 ~ 12:33:33) 
Tekne turu kesinlikle yapılmalı ama kekova'ya minibüsle getir götür yapıp turu ordan başlatanları seçin. hem küçük tekneler hem de müzik vs yok. Fiyatları yükselmiştir büyük ihtimal ama Luvikaş'ta kalmıştım. baya memnundum.


  • amuzende  (09.06.21 14:07:01) 
Payam ve sonne'de kaldik ikisi de iyiydi. Payam'i daha cok begenmistik.

Dalis yapmak guzel olur, liman agzi - hidayetin koyu - buyuk cakil sevilen yerer. Instagramdaki tum arkadaslarim kas'a gidince derya beach'e gidiyor, bilemedim nasil bir yer. Kekova turu da hos

Yemek yenecek-gidilecek yer olarak; zaika, nereid, barselona, dejavu oneririm.
  • fakyoras  (09.06.21 14:23:16 ~ 14:23:44) 
kaş'a gidince bi tek Mavi Kıyı'da kalıyorum. diğer hiç bir yer o rahatlığı veremedi. Canan abla ile Yurdakul abi, işletmeci mantığından ziyade aile mantığıyla işlettiği için inanılmaz rahat ve güzel geçiyor. Bir de konum olarak sakin bi sokakta. gürültü vb. hiç olmuyor.

en.mavikiyisuites.com
  • faaip de oiad  (09.06.21 17:30:44) 
yazilmis, kesinlikle sonne derim baska bir sey demem. abimler de biz de onlarca kez gittik, cok cok iyidir.


  • oscar  (10.06.21 02:32:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.