[]

aşı randevusu alırken çıkan uyarı

az önce aşı randevusu alırken ilk ekranda "inaktif" vs yazan bişeyler çıktı. onaylayıp geçtim. "acaba sadece sinovac mı açık" diye düşündüm ama sonraki ekranda iki aşı da işaretlenebiliyordu ve biontech'i seçtim.

ilk ekrandaki o uyarı yazısı neyin nesiydi anlamadım. ekran görüntüsü almak da aklıma gelmedi. randevu alan arkadaşlardan konu hakkında bilgisi olan var mı? bir de "28 gün" vs gibi şeyler yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.


 
ilk doz için sinovac (inaktif) aşı randevusu verilmiyor zaten. sinovac seçseniz bile randevu kısmında kalıyorsunuz, sadece biontech seçeneği var şu an.

ikinci doz ilk dozdan 28 gün sonra.
  • lancelot du lac  (09.06.21 00:54:47) 
biontechler ilk dozdan 6-8 hafta sonra değil mi?


  • dali dili havali korna  (09.06.21 01:38:48) 
28 gun kismini bilemiyorum ama o inaktif uyarisi sadece Sinovac asisinin oldugu zamandan kalma genel uyari mesaji imis, büyük ihtimalle Biontech de seceneklere eklendikten sonra degistirilmesi atlandi, gecen haftalarda randevu alan arkadasim 'size sira geldiginde boyle bir uyari cikacak, kabul ettiginizde Sinovac sectiginiz yanilgisina dusmeyin' demisti. Zaten Biontech aşisini olmadan once de ayrica bir kagit imzaliyorsunuz, yine ayni arkadaşım güvendiği uzmanlar, imzalanan kagitta yazanlarin insanlarin gereksizce korkmasina yol acacagini soyledigi icin kagidi okumadan imzaladigini soyledi, takintili kisilere aynisini oneririm.


  •   (09.06.21 01:44:43) 
@dali dili havali korna

ben ilk dozu olduğum anda e-nabız'da 28 gün sonrası için 2. doz tarihi çıktı.
  • lancelot du lac  (09.06.21 21:20:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.