[]

sirasi gelmeden covid asi davetiyesi alanlar????

cevremden birkac kisiden duydum bunu.

aklime gelenler:

1. sistemsel problem
2. lokasyona gore asi fazlaligi

2. ihtimale karsin aile saglik merkezimi memlekete tasimayi dusunuyorum. memlekte gidince belki asi asi olurum diye.

konu hakkinda fikir, gorus ve onerilerinize acigim.

 
Aile saglik merkezine gore mi cikiyor ki?? Oyle olsa farkli bir sehirden randevu secemezdik bence.


  • invictae  (08.06.21 17:42:00) 
ailem (+60) yazlıktaydı.
kışın, istanbuldaki yaşıtlarına sıra gelmeden orada aşı olabildiler. bence arz taleple ilgili. yani aşı küçük yere çok gidiyor diye bişey yok, talep görmemiş de olabiliyor.

  • rewlack  (08.06.21 17:45:57) 
Kesin bilgi mi bu yoksa sadece duyum mu? Çünkü aşı sistemden atanması lazım ve onu sağlık bakanlığı yapıyor.

Sırası gelmeyen bir hakim arkadaşa bakan yardımcısını arayarak bile yaptırtamadık.

Konunun kesinlikle aile sağlıkla ilgili filan olduğunu sanmıyorum eğer doğru ise eğer sistem değişmediyse bir atama sistemi var. (Şu an nasıl bilmiyorum)
  • infernalcadre  (08.06.21 18:20:03) 
baya 20'li yaslarda olanlar gordum ben de etrafimda, twitter'da falan. cok samimi de degiliz soramiyorum onlar da "ay cikmisken olalim xd" modunda yaptirdilar. hiv pozitiflere hak taninmisti belki ondandir diyecegim ama bu aciklamadan once oldular onlar.


  • hjarteblod  (08.06.21 18:55:27) 
söylediklerinizden biri olduğunu sanmıyorum. sırası gelen ama açıklanmayan bazı gruplar var. bazı arkadaşlarımın başına geldi. içlerinden biri tesadüfen farkediyor ya da bir yerlerden duyuyor, sonra diğerleri de kontrol edince görüyorlar aşı sıralarının geldiğini. açıklama falan yok.

bunun dışında bilmediğiniz hastalığı, engelli raporu vs. olabiliyor bazı kişilerin.
  • hadsafhada  (08.06.21 20:11:01) 
Şu anda her gün yeni bir grup ekleniyor. geçen savunma sanaayi çalışanlarına yapıldı, bugün müzisyenler, set işçileri, akademisyenler, üniversitede çalışanlar vs eklendi mesela listeye. Muhtemelen o yeni gruplardan birine denk gelmişlerdir.


  • roket adam  (08.06.21 20:12:54 ~ 20:13:17) 
doktor tarafından sisteme girilmiş alerjik hastalığı olanlara öncelik var diye biliyorum hatta bi arkadaşımın alerjik astımı vardı o söyledi bana bunu.


  • rayde  (08.06.21 20:45:13) 
kronik rahatsızlığı olanlarla aynı evde yaşayanlara çıkıyor. genç olup herhangi bir meslekten dolayı aşı hakkı olmayanlara bu durumu kontrol etsin.


  • nuisance  (09.06.21 00:56:32 ~ 00:56:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.