[]

İş değişikliği

Merhaba,

İş değişikliği yapacağım. Değiştireceğim firma benden tarih bekliyor. Şu anki şirketim de aşağıdaki tarihleri paylaştı. Geçiş yapacağım şirkete hangi tarihi paylaşabilirim? 2 temmuzda fiili mi resmi mi çıkışım oluyor? Kafamda deli sorular.


İşe Giriş Tarihi 05.12.2019
İstifa Tarihi 7.06.2021
İhbar Süresi 19.07.2021
İş Arama İzninini Toplu Kullanılması Durumunda 02.07.2021

 
2 temmuz'da şirketle hiçbir bağın kalmıyor eğer toplu iş arama iznini kullanacağını söylersen. 2 temmuz'a kadar normal işe giriş çıkış saatlerinde çalışmaya devam ediyorsun sadece.

eğer toplu iş arama iznini kullanmazsan 19 temmuz ama sanırım günlük çalışacağın vaktin 2 ya da 3 saati daha az çalışıyorsun. aradaki fark bu.
  • ilgeru  (08.06.21 17:22:52) 
ilgeru +1. günde 2 saat olan iş arama iznini kullanmazsan 2 temmuzda çıkışın yapılabilir.


  • mrtkp1234  (08.06.21 17:25:59) 
ücretli izin olarak görüldüğü için aslında 19 temmuz'a kadar şu anki şirketimde sigortalı olarak gözüküyor. İhbar süresi sonrasında şirketle ilişiğim kesiliyormuş. Bu yüzden diğer şirket de 19undan sonra sizi alabiliriz dediler. Anlamadım riske atmamak ve bayram boş geçmesin diye 1 hafta öteledim istifa tarihimi.


  • muhendis girmeyen eve kafam girsin  (08.06.21 17:40:12) 
2 şirket de çalışma işveren iznini tabi olduğundan sanırım uğraşmıyorlar. neyse teşekkürler herkese


  • muhendis girmeyen eve kafam girsin  (08.06.21 17:43:00) 
İlk şirketinde 19 temmuz'a kadar sigortalı olman yeni şirkete başlamana engel değil. Herkesi ik'cı yapıyorlar. Aynı anda iki işyerinde sigortalı olmana herhangi bir engel yok.

Üstte 2 temmuz'da ilişkin kesilir diyenler de yanlış biliyor. O tarihten sonra izinli görüneceksin, ücretin çalışmaya devam edecek. 19 temmuz'da çıkışın yapılacak.
  • robin one persie  (09.06.21 10:54:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.