[]

Bodrum otel tavsiyesi

20 Haziran gibi Bodrum'a gitmeyi düşünüyorum. Turgutreis Yasmin bodrum resort otelini düşünüyorum. Daha önce giden varsa bilgi verebilir mi ? Bir de başka otel önerisi de alabilirim. Yemek kalitesi ve deniz önemli benim için. Bir de merkeze ve barlar sokağına gitmeyi düşünüyorum sık sık. Aracım olmayacak, ulaşım zor olur mu? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.




 
Turgutreis merkeze pek yakın sayılmaz. Direkt merkezde bir otel tutarsan, merkezin de denizi iyi değil.

Merkeze gece hayatı için gideceksen, merkezde kal mutlaka, gece dönme masrafıyla uğraşmazsın. Gündüz denizi güzel yerlere gidersin, gece de merkezde eğlenirsin. Tam tersini yaparsan ulaşım için genellikle taksi kullaanman lazım olur ki baya pahalı.
  • roket adam  (08.06.21 14:42:01) 
turgutreis merkeze 18 kilometre. 10-15 dakikada bir dolmuş var. ulaşım sıkıntı olmaz.

saat 22.00'den sonra sokağa çıkma yasağı var, gece hayatını geçiniz ama barlar sokağı 22.00'den önce de güzel.

roket'in dediği gibi merkezin de denizi iyi değil. gerçi turgutreis'in de denizi çok iyi değil. deniz için de illa başka bir dolmuşa binip denizi güzel tarafa gitmek lazım. turgutreis'ten gidebileceğiniz tek alternatif akyarlar tarafı. bodrum merkezden istediğiniz her yere dolmuşla ulaşabilirsiniz.

ben yazlıkçıyım, otel bilmem ama benzer konuları sorabilirsiniz. 1982 yılından beri 2005 ve 2012 yılları hariç bütün yazlarım turgutreis'te geçti.
  • kibritsuyu  (08.06.21 16:03:52) 
ben daha önce gitmistim 2 kez. tripadvisor'a da ayrıntılı bilgilendirme yazmıstım. aracınız yoksa merkeze uzak onu söyleyebilirim. tesis ortalama. denizi harika.


  • eagle is free  (09.06.21 13:12:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.