[]

185 cm buzdolabı 185 cm dolaba konulur mu?

Tasinacagimiz evde buzdolabı yerinin üstünde dolap var. Buzdolabının 185 cm, internette öyle yazıyor yani, daha gelmedi. Dolabın yüksekliği de tam 185 cm. Genişliği 70 cm, dolabın genişliği 76 cm, yani yanlardan mesafe kalacak. Arkaya da tam yanastirmayiz, boşluk bırakırız.
Üstten hiç boşluk olmaması sorun yaratır mı buzdolabı için?
Teşekkürler.


 
Dolaplar ısıyı genelde arkadan, bazen de yandan verirler. Üstten sığarsa sıkıntı olmaz, ama ikisi de tam 185 ölçüldüyse yerin eğiminden veya bir kaç mm hatalı ölçümden dolayı girmeyebilir.

Dolap üstü modüller %99 sökülebilir olurlar, eğer mutfak dolap üstünde taç yoksa dolap üstü modülü söküp biraz yükseltebilirsiniz. Bir şarjlı vidalamaya bakar.
  • John Bloor  (08.06.21 10:36:49) 
Ust kismini 1-2 cm zimparalayabilirsiniz de duruma gore


  • balpolen  (08.06.21 10:48:51) 
1-2 cm zımpara ile incelmez. :)

dolabın ayaklarını alçaltabilirsiniz belki, ya da tamamen sökebilirsiniz.
  • reanarchy  (08.06.21 10:51:51) 
Ayak sökmeyi ben de dusundum ama emin olamadım bu sefer de yere sıfır olacak diye. Dolabi sokup yükseltmek biraz uğraştırma da en mantıklısı olacak gibi.


  • sckxyss  (08.06.21 11:07:55) 
Zemindeki bozuk yerleri aşağıdaki ayakları alçaltarak ve yükselterek yapacaksınız unutmayın.
Eğer 185cm dolap yüksekliği minimum değerse, dolabı sığdırsanız da ayar yapamayacaksınız.

En uygunu, dolabın kendisini görüp kendi üzerinde ölçü almak.
  • burfak  (08.06.21 13:07:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.