[]

Sedat Peker in her söylediğine neden inanıyorlar?

?




 
Beraber yürüdüler bu yollarda.

Verdiği bilgilerin altından akp kanadında hep pis kokular çıkıyor. Yanlış olduğunu inkar edemeyecekleri saçma duruma düşüyorlar.

Yalan söylemesi sedat pekeri itibarsızlaştırır. İntikamını ancak doğruluğuna inanılabilecek bilgilerle alabilir.

Verdiği bilgilerin bazıları (örneğin mehmet ağar-uyuşturucu ilişkisi, kontrgerilla suikastleri) esasen zaten bilinen şeyler. Üstünü kapattıkları da biliniyor. Verilen bilgiler tutarlı.

Hatta ben size ekstra bilgi de vereyim. 90larda bu işin başında doğan güreş de vardı. Tabi şu an cehennemde ateşini harlıyorlardır.

Edit: alttaki arkadaş yazınca aklıma geldi. Kendisinin uyuşturucu çökme gibi işlere bulaşmadığı bölümler tamamen kolpa. Sakarya uyuşturucunun ana yolu. Abisi ağar ona uyuşturucu paralarını ateşlerken ses çıkaracağını sanmıyorum. Kendisi de itiraf ediyor aslında “en az kirlisi benim” diye. Piyon olduğunu biliyor.
  • neysene  (08.06.21 01:24:03 ~ 01:34:17) 
Kim her söylediğine herkesin inandığını söyledi ki sana? Beraber iş tuttuğu alçakların yediği boklara elbet inanıyorum, çünkü yapabileceklerini biliyorum. Kendisiyle ilgili anlattıklarına inanmıyorum. Kendinden bir kahraman yaratmaya çalışıyor ama sadece bir itirafçı, bu da değerlidir elbet, cezasını azaltır ama o kadar. Yemezler yani


  • temasettin  (08.06.21 01:26:18) 
çünkü suçladıkları kişiler kendilerini savunamıyorlar saçmalıyorlar.
binali çıktı oğlum venezuela'ya yardım götürdü dedi. oğlanın eli boş gittiği ortaya çıktı gümrük kayıtlarından.

  • vizivozo  (08.06.21 01:33:18) 
-çünkü neden yalan söylesin ki?
-çünkü "hayır öyle olmadı" denilen herşeyi ispatlı gösterdi.

görüşmedim diyen gazetecilerin facetime konuşmaları gibi.
  • summatinyourteeth  (08.06.21 02:27:23) 
Saglamasi yapiliyor, gordugum kadariyla simdiye kadar yanlis cikan birsey olmadi.
Sulandirarak, lafi dolandirarak anlatiyor, o can sikici. Direk mevzuya girse. butun detaylariyla anlatsa daha cok can yakar ama hala bir umut donerim kafasinda, temkimli gidiyor. Ona da kilifi uydurdu, hersey apacik salaklara anlatilir dedi :)

Pekerci falan degilim de dersini calismis adamlari seviyorum.
  • cooperr  (08.06.21 02:38:39) 
Sedat Peker'in söyledikleri iddia değil İTİRAF da o yüzden inanıyoruz. Söylediklerinin tamamı bir şekilde içinde yer aldığı örgütlü suçlar. Adam ifşacı değil gönüllü itirafçı.


  • olivia  (08.06.21 03:00:21) 
söylediği her şey bence doğru, ancak anlatmadığı veya eksik bıraktığı çok fazla konu vardır. sonuçta adam ne diyor ben sizi kurtarmaya gelmedim. benim kendi derdim var. kendi derdini çözecek kadarını anlatıyor.


  • orpheus  (08.06.21 03:49:20) 
Her söylediğine inanmıyoruz da adamlar o kadar pişkince reddediyor ki doğruluğunu teyit ediyorlar. Dün bülent Turan "hata yapan varsa cezasını biz veririz" diyor. Oldu canım sen yolsuzluk hırsızlığı kendin cezalandır mahkemeler ne güne duruyor?


  • robin one persie  (08.06.21 09:17:03) 
Ben yaptim dedigi icin inaniyoruz. Buna da hukukta itiraf deniyor pampa.


  • baldur2  (08.06.21 09:19:37) 
Her olayı nasıl bilebiliyor? Sezgin Baran Korkmazın içişlerine gitmesini, ziraattin para vermesini falan. Telefon mu dinliyordur?


  • gelmeistemem  (08.06.21 10:48:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.