[]

rdr2 arthur morgan'ın günlüğünü okuma?

dikkat spoiler içerebilir, içermiyor ama oyunun sonu hakkında bir fikir verebilir lütfen oynamadıysanız, oynamayı düşünüyorsanız ya da halihazırda oynamaya devam ediyorsanız bu soruyu okumayınız teşekkürler.


bir salaklık edip asla günlüğünü okumadım arthur'un. şimdi john ile oynuyorum ve eski görevlere dönsem de günlük artık yok. internette el yazılı hali var ama hem yazılar okunaksız hem de zaten o kadar ingilizcem yok.
kopyalayıp google translate'ye atabilsem de olur. yeter ki okuyayım. var mı bir yolu? oyunda yama var ama günlüğe hiçbir şekilde ulaşamıyorum.
teşekkürler.

 
arthur'un günlüğünü almıyor muydu john?


  • chavezding  (08.06.21 00:58:15) 
ben de alıyor diye biliyorum ama üzerinde yok.. önceki sayfalarda da hiçbir şey yok :(


  • matilda  (08.06.21 00:59:55) 
www.aicosplays.com
En altta PDF ve tek tek resimlere giden Dropbox linkler var.

  • kobuzchu kiz  (08.06.21 07:08:52) 
Şurada ingilizce bilmeyenler için oyunun baştan sona türkçe altyazılı hali var. Burada günlüğü okuduğu anlar tek sahnede yoktur belki ama bölüm bölüm de olsa vardır.

www.youtube.com
  • iwasbornonamountainside  (08.06.21 18:42:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.