[]

kampta malzemeleri çadıra taşıma sorunsalı

bi süre önce 2 çift olarak bi kamp yaptık. en yorucu ve zor kısmı kamp malzemelerini arabalardan çadırın kurulacağı yere taşımak oldu, gerçek manada canımız çıktı. bunu çözmek için şöyle bir taşıma araba gördüm ancak çok pahalı geldi www.decathlon.com.tr

benzer bir durumda sizler ne kullanıyorsunuz? bu arabanın daha ucuz versiyonuna denk gelen mümkün mü? sanayide falan yaptırılır mı sizce?


 
ikinci el bebek arabası düşünülebilir.


  • maydanoz sararır nane kararır  (08.06.21 00:42:03) 
Sanayide çok daha ucuza bunun kralını yaparlar. Zaten yapılacak şey 4 tane profil çatıp teker takmak. Biraz olsun eliniz iş görüyorsa ve ödünç kaynak makinesi bulabilirseniz sanayiden profil alıp bir hafta sonu siz de yapabirsiniz.


  • Başkalaşım  (08.06.21 00:57:25) 
Ya nerede kamp yaptığınıza göre değişir tabi ama araba çok kötü bi çözüm. Sahilde falansa iş görür de yarın öbür gün dağa giderseniz nolcak?

Bende 150 litrelik bi kamp çantası var, ne lazımsa ona yüklüyorum. İnsan kolu yük taşımak için tasarlanmış bir şey değil, ağırlığı sırta yükleyin. Çok ufak tefek biri değilseniz 50 kilo falan rahat taşırsınız zaten. Kişi başı 50 kilodan fazla yük varsa da kamp için biraz fazla eşya götürüyor olabilirsiniz, biz 1 haftalık kampa o kadar yük anca götürüyoruz.
  • plutongezegendegilmi  (08.06.21 01:00:55) 
Bence yanınızda götürdüğünü eşyaları bir gözden geçirin. Hiç böyle eşyaların taşınmasının sorun olduğu bir kampa gitmemiştim, ta ki son kampımıza kadar. Arkadaşlarımızın arkadaşları da olaya dahil oldu, bebekli bir çift.

Aman Allahım, iki gecelik kampa iki tane valiz bile getirmişler. Çocuk olunca daha fazla eşya olması gerektiğini anlıyorum ama olay kamptan ziyade çadırlı pikniğe döndü. Bir de bulaşık yıkamamak için tek kullanımlık tabak-bardak kullandılar, orada bende olay koptu zaten. Doğaya kaçıp tek kullanımlık plastikler doğaya zarar vermek bana göre değil.

Her neyse konu dağıldı. Siz de böylesiniz diye demiyorum kesinlikle. Ama minimum eşya kampın altın kuralıdır. Evdeki konforu doğada yaratmaya çalışmanın anlamı yok. Biz eşimle yıllar önce bir tane büyük bir tane küçük sırt çantasıyla kampa gidip, 3 gün kalmıştık, öyle düşünün. Oluyor, hatta daha güzel oluyor bence. Bir de eşyalara katlanır araba dahil etmeden bunu bir düşünebilirsiniz.
  • gmzo  (08.06.21 07:33:21) 
bir kere degil de 2-3 kere arabaya gider gelirsin en fazla bence asiri gereksiz bir sey linkteki. ayrica soylendigi gibi esyayi min.da tutmak zaten kampciligin gereklerinden.


  • bay b  (08.06.21 07:55:35) 
2 Şer kereden fazla arabaya gitmeniz gerekiyorsa eşyalarınızı gözden geçirin bence.

Bu araba çok mantıklı değil çünkü zemin her zaman uygun olmayacak. Ayrıca boştan yere yer kaplayacak.
  • zimbirik  (08.06.21 09:02:07) 
Teşekkürler arkadaşlar, kesinlikle haklısınız çok ama çok eşya götürüyoruz. Beraber gittiğimiz arkadaş da biraz takıntılı alet edevat konusunda. Ben eşya azaltmaya odaklanayım en iyisi bi. Gerçek manada 2 arabanın bagaj + arka koltuklarını dolduracak kadar malzeme taşıyoruz ya.


  • roket adam  (08.06.21 09:17:45 ~ 09:21:34) 
bagaj+arka koltuklar mi? hahahaha abi ne yaptiniz ya sizinki kamp degil acik havada yerlesmek olmus resmen :))


  • bay b  (08.06.21 09:24:04) 
2 bagaj + arka koltuklar efsaneymiş gerçekten :) biz 2 çift, tek araba gidiyoruz, bagaj 350 litre filan öyle diyeyim. biraz sıkışık oluyor ama oluyor, daha ben azaltalım diyorum eşyaları.


  • gmzo  (08.06.21 09:53:41 ~ 10:23:17) 
İki kişi motosiklet ile ve motosiklete yüklenebilecek kadar eşya ile ülkeler arası kamplı turlar yapılıyor. Bence de eşyanız çok, kullanmadan geri getirdiğiniz eşyalar oluyor mu mesela?

Eğer şartsa 2. el bebek arabası süper fikirmiş.
  • John Bloor  (08.06.21 10:48:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.