[]

iş telefonu almanın zamanı nedir?

bekledim bekledim gerek yok dedim ama yavaştan çok ufacıktan canımı sıkmaya başladı şahsi telefonumu iş için kullanmak. talep ettim ama pek ciddiye alınmadı gibi. bastırsam alırım da çok da zorlamak da istemiyorum çok hevesli değillerse.

tr şartlarını düşünürseniz ne derdiniz şu kadar günlük arama, günlük şu kadar dk tel görüşmesi gibi.


 
canını sıkmaya başladığı andır.


  • alt4y  (08.06.21 00:19:42) 
Eğer o iş yerinden ayrılırsan, müşteriler yine seni aramaya devam edecek. Hele birde Şu andaki firmaya rakip olursan, firma müşteri kaybetmeye kadar gider.
Böyle bir şey söylesen olur aslında.

  • etna  (08.06.21 08:28:02) 
iki telefon taşımak, şarjını takip etmek çok da keyifli bir şey değil.
iş telefonu alsan da zannetme ki herkes iş telefonundan arayacak, her iki telefondan da arayacaklar.

Sana önemli bir maliyeti yoksa alma derim, ayrıca tüm müşterilerin senin kişisel telefonunu araması iyi bir şey.
iPhone 12 aldırabilirsen o zaman iş telefonu al derim.
  • michael_knight  (08.06.21 08:56:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.