[]

Fenerbahçe Basketbol kulübü neden eskisi gibi geniş bir kadro kurmadı?

Euroleague finali kovaladığı geçmiş yıllarda epey para harcıyorlardı. Bütçe sorunu mu var bu sene? Alex Perez, Barthel, Kenan oynuyor gördüğüm kadarıyla.




 
Ekonomik sorun tabiiki. 2017 de ki kurdukları takımda zamanında 2017 yılı euro ortalaması 3.65 TL imiş.
Bu bile başlı başına yeter maliyetler açısından. Ayrıca çok kritik zamanlarda sakatlıklarda vurdu feneri.

  • les yeux blanches  (07.06.21 22:27:49) 
Belli oranda küçülmeye gidileceği zaten başından belliydi. Bazı oyunculardan da verim alamayınca bu sonuç çıktı, ki bence eurolig'deki sonuç yine de bu kadroyla büyük başarıydı. tabi guduriç'in ekstra katkısı oldu sezon ortasında gelişiyle.

barthel, melih vb. çöpler de katkı vermeyince...
  • la traviata  (07.06.21 22:59:39 ~ 22:59:57) 
tabi ki bütçeyle alakalı ama bu süreçte. yani obradovicin olduğu süreçte de fb ligde ne kadar oyuncu varsa topluyordu. 2015te ksk şampiyon oldu, barış herseği aldı 3 sene boş boş yedekte oturttu. şimdi de kenan sipahi var boş boş oturuyor. aslında fenerbahçe kadrosu gayet geniş ancak boş paralar harcandı.


  • mikahakkinen  (07.06.21 23:16:07) 
aslında efes karşısında bu durumlara düşecek bir kadro değil. isim olarak bakarsak barthel ve ulanovas oynadıklarının çok daha fazlasını verecek oyuncular. vesely ise cska maçındaki olaydan sonra kafa olarak sezonu bitirmiş.


  • mcsword  (07.06.21 23:27:25) 
fenerin kadrosu bence yeterince geniş. ama takım kimyası yok. ligde oynayabilecek, düzgün yerli oyuncuları yok.
de colo ve guduric dışında hepsi gönderilmeli takımın. efesin 3 yıl önce yaptıgı gibi 8-9 tane yeni, kendini ispatlama peşine olan, iyi karakterli oyuncularla yeni bir takım kurmalı.

  • faaip de oiad  (08.06.21 00:57:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.