[]

linkedin görüşme isteği

selamlar, benim çalışmak istediğim fakat zamanlama olarak şu sıralar değil de sonrası için istediğim firmalardan biri mesaj atmış, müsait durumunuza göre mülakat yapabiliriz diye. fakat ben şu an erken olduğunu düşünüyorum, şuanki işimden de memnunum ve en az 1 sene daha burda takılırım gibi, 1 sene daha durmam da iyi olcak gibi.

sizce bana mesaj atana nasıl bir geri dönüş yaparsam dediğim şekilde olması için hoş olur ?


 
1 sene sonra olabilir dersen muhtemelen bunu dikkate almaz. Direkt eler seni. Şu an bir ihtiyaç varsa onu gidermek üzere bir işe alım yapılacağından 1 sene sonra bir ihtiyaç olur mu olmaz mı, olursa da senin profilin o ihtiyaç ile örtüşür mü bunun muhasebesini şimdiden yapacaklarını sanmam.

Yerinde olsam ben görüşürüm o firma ile. Bakarsın şartları çok daha iyi olur, 1 sene beklemene gerek kalmaz.

Diyorsan ki 1 sene sonrası için işe alınma/görüşme hakkımı elimde tutayım; öyle bir şey olmaz.
  • himmet dayi  (07.06.21 17:41:40) 
bence gorus ama Maasi begenmedim de cok yuksek beklentiyle gorusme yap


  • ala09  (07.06.21 18:22:35) 
madem girmek istediğin yer ve görüşme isteği de onlardan gelmiş ben olsam mülakata girerdim. mülakatı geçerseniz 1 yıl kazanırsınız, çünkü zaten girmek istediğiniz bir yerdi. mülakat veya maaş kısmında anlaşamazsanız da bir şey kaybetmezsiniz.

hem mülakatlarını, maaş skalalarını da görürsün. belki de düşündüğün kadar iyi bir yer değildir ya da tam aksi beklediğinden de iyidir. görmekte fayda var. onlara bu "1 sene bekleme" falan olaylarından hiç bahsetmezdim.
  • ilgeru  (07.06.21 19:07:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.