[]

Garanti bankası tacizi

Üç kuruş maaş alıyorum. Haftada en az üç kez aranıyorum ya kredi vermeye ya kredi kartı vermeye çalışıyorlar ya. Bir genel merkezden bir şubeden arıyorlar. Herkese yapıyorlar mı bunu? Nasıl kurtulacağız?




 
Ben açmıyordum. Açmadıkça inadına arıyorlardı. En son engelledim. rahatım.


  • westblack  (06.06.21 19:00:38) 
Kredi vermek için beni de arıyorlardı. “X hanım, şu an ihtiyacım yok ama yakın zamanda olabilir. Ben sizin numaranızı kaydetsem, gerekli olduğunda ben sizi arasam olur mu? Hem de siz beni aramakla vakit kaybetmemiş olursunuz.” Dedim. Bir daha aramadılar :)


  • irene  (06.06.21 19:02:22) 
sert çıkışman lazım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.06.21 19:05:17) 
Garanti bir dönem benim de maaş bankam oldu. Nefret ettim kendilerinden. Ben de numarasını engellemiştim. Ama yok. Kaç kere numaramı listelerinizden çıkartın filan dedim, ses yükseltme, azar, her şey oldu. Çünkü kibar kibar konuştuğunuzda kesinlikle laftan anlayıp tamam demiyorlar. Geçen sene tekrar tacize başladıklarında bu pandemi döneminde üşenmedim izin aldım gittim bankalarına atıl duran hesabımı kapattırdım. Bütün bilgilerimi de çıkartın kesinlikle aramayın dedim. Rahat ettim.


  • a perfect lie  (06.06.21 19:10:38) 
Onlar nasıl ki inceden bir tehditi andırır şekilde,
-size daha kaliteli hizmet için görüşmelerimiz kayıt altına alınmaktadır.. dediği gibi siz de ,
- ben de sizden yeterince rahatsız olduğum ve ilgili mercilere bildirmek üzere görüşmemizi kayıt altına alıyorum. demelisiniz

Fırsat eşitliği böyle olmalı.
Kurumsallık hikaye..
  • Erva  (06.06.21 20:10:54) 
Engellemek tek çözüm , yalnız değilsiniz.


  • ketcapli dondurma  (06.06.21 20:30:00) 
müşteri hizmetlerini arayıp banka aramalarına kapatmak istediğimi söyledim o zamandan beridir ayda yılda bir arıyorlar


  • laputa  (06.06.21 21:22:32) 
iys.org.tr üzerinden SMS ve Telefonu kapatın


  • spankenstein  (07.06.21 15:00:54) 
wow engellemek tek çözüm falan denmiş, ilgili ayar internet bankacılığında var.

Profilim -> Bireysel Bilgilendirme Ayarlarımdan telefonu pasif yapın.
  • atom karincanin torunu  (07.06.21 15:08:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.