[]

Volvo V40 - Kapı Seri Numaraları

Arkadaşım 2019 model bir Volvo V40 aldı. Ancak birkaç gün sonra sağ arka kapının menteşe vidalarının eksik olduğunu fark etti, bunun üzerine şüphelenip kapı seri numaralarını kontrol ettik ve sağ taraftaki ön ve arkada kapıların seri numaralarının aynı olduğunu ancak sol taraftaki iki kapının seri numarasının hem sağ taraftakilerden hem de birbirlerinden farklı olduğunu gördük.

Bu durumda hasarsız diye satılan aracın sol iki kapısının değiştiği yönünde kuvvetli bir şüpheye sahibiz ancak Volvo'dan sağlıklı bir yanıt alamadık. Bir Exper haftaya arabaya bakacak, fakat bu süre zarfında eğer V40 sahibi varsa, kapı altlarında yazan seri numaralarını kontrol edip hepsi aynı mı değil mi diye kontrol edip yazabilirse çok işe yarar.


 
Buradan kac kisinin v40'i var bilmiyorum ama internetten Ilan sahiplerine mesaj atip bilgi isteyebilirsiniz. Bazilarina alici gibi gidip kontrol edebilirsiniz. Bayileri arayabilirsiniz. Ama ilk once aldiginiz kisiyi arayip "sen hayirdir" diye aciklama isteyebilirsiniz. Belki de hepsini yaptiniz sonra baslik actiniz.


  • Kirmizibavul  (06.06.21 12:41:57) 
hocam tarcanlara goturun arabayi istanbul'da da var


  • nibba  (06.06.21 13:12:06) 
Sami tarcanı bulun .


  • Erva  (06.06.21 13:50:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.