[]

Nikah şekeri yerine bağış

Nikahımızda 350 davetliye nikah şekeri dağıtmak yerine bir kuruma bağış yapmak ve bunu gösteren kitap ayracı, magnet gibi şeyler dağıtmak istiyoruz. Şimdiye kadar bulduğum kurumlar:

TEMA
Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL)
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)
Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV)
UNICEF
Darüşşafaka
World Wide Fund for Nature (WWF)
Tohuzm Otizm Vakfı

Malum ülkemizde yolsuzluk her yere işlediği için bu kurumlar arasında bağış yapma ya da buna yap dedikleriniz var mı? Bunların haricindeki önerilerinize de açığım.

 
Nikah şekeri dağıtılmamasına daha çok yaşlı insanlar bozulacaktır.
Onlara da sempatik gelecek, kimsenin karşı çıkmayacağı Darüşşafaka'yı gördüm listede.

  • burfak  (06.06.21 11:00:02) 
Ben çağdaş yaşamı destekleme derneği ile görüştüm bu hafta, onlar da magnet yapıyorlarmış. Kız çocukları, eğitim, Türkan Saylan olunca bana daha yakın geliyor buraya bağış yapmak.


  • fraise  (06.06.21 11:01:46 ~ 11:02:17) 
Ben elim yettigince Darussafaka'ya bagis yapiyorum ve oldukca da guvendigim bir kurum.


  • invictae  (06.06.21 11:08:52) 
Bir arkadaşım nikahta kedi maması dağıtmıştı. Hepsi tekli kilitli paketlerdeydi. Üzerine hasır iple bir not bağlanmıştı. Not da çok anlamlıydı. Faydası kedilere oldu.
Bağış fikri güzel, anlamlı ancak genelde insanlar üzerinde ayşe & ahmet 01.07.2021 yazan magnetleri buzdolaplarına asmıyorlar. Bu anlamda, bağış karşılığında verilen şeyin de kullanılabilir olması daha mantıklı geliyor bana. Sonuçta o dernek, onları da üretmek için bir kaynak harcıyor.

  • irene  (06.06.21 11:12:00) 
Sma derneğine yapmaya ne dersiniz?


  • suicides underground  (06.06.21 11:45:09) 
Bu arada biz x bir hayvan besleme grubuna bağış yapmıştık. Magnet falan da dağıtmadık. 50x70 forexe “Nikah şekeri yerine x besleme grubuna bağış yaparak can dostlarımızı mutlu ettik. Unutmayın, bu dünya hepimizin” yazıp düğünün girişine astırmıştık.


  • suicides underground  (06.06.21 11:47:05) 
Ya düğünde her cenahtan isim olur onların hepsinin kalbini okşayacak LÖSEV ve Darüşşafaka var, ben de ikisinden birini düşünüyorum.


  • Arkabi08  (06.06.21 11:50:56) 
(git: www.hayalleredokun.com)
biz burdan nişan için magnet yaptırdık. nikah içinde benzer bir yerden hediye yaptırmayı düşünüyoruz. henüz karar vermedik.

  • scudman1  (06.06.21 13:30:47) 
Duyuruda ogrencilere yap, bu tarz dernekler asiri zengin zaten.


  • divit  (06.06.21 14:35:42) 
Biz Nesin Vakfı'na bağış yapmıştık.


  • lancelot du lac  (06.06.21 15:40:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.