[]

Tekirdağ - Kasap / Et

Çarşamba günü tekirdağ merkeze gideceğim iş için. akşamına da istanbula döneceğim. çok yakın bir arkadaşıma mangal sözüm var. Tekirdağ da malum et mangal konularında bildiğim kadarıyla iyidir. Tekirdağ'dan dönerken mangallık et falan alayım istiyorum, güzel sosis, sucuk sever. Kasap işi olanlarından mesela.
Tekirdağ'da şu kasaptan şunu al, şunun eti güzel, mangallık şuradan kesin bir şey al dediğiniz yerler varsa iletebilir misiniz?

ayrıca mangaldan bağımsız yemelik içmelik güzel tavsiyelere de açığım.
varsa boğma rakı falan bulabileceğim, incir, üzüm vs rakıları falan kör olmayalım ama sabahına :)

ilk kez gidiyorum işte ne varsa yollayın gelsin.
teşekkürler.

 
kimse cevaplamamış, ben buldum ben söyleyeyim.
İki kardeşler et var. Kasap gibi et alıp, restorant gibi et yiyebileceğiniz bir mekan.
etin her türlüsünü yiyebilirsiniz. bir de kasap reyonunda kaan diye bir kardeş var izmirli bir arkadaş gelmiş sana selamı var diyin gidip en güzel eti alın veya yiyin. etler efsane, sucuk 10 numara, özellikle satır köfte alın, büyük boy tekirdağ köfte isteyin mangalda yapacaksanız, beyti etini şişe dizmişler ondan isteyin. aklınızı kaybetme garantili et yiyin ete doyun.
afiyet olsun.
bu arada sakat at sevenlere; böbrek efsane, kokoreç tatmadım ama o da güzeldir, sucuk 10 numara 5 yıldız.
kaçırmayınız.
  • erty_ksk  (10.06.21 00:11:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.