[]

Yet another çalışma sandalyesi sorusu

Şimdi diğer duyurulara baktım ama tam aradığımı bulamadım gibi.

12 yıl önce herman miller bi sandalye almıştım, müthiş bişeydi, ama ne yazık ki kırıldı. Sitesinden baktım fiyatları 10 bini geçmiş, seneye hayatımla ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim olmadığı için bir sandalyeye o kadar para vermek istemiyorum.

Dolayısıyla ikea falan baktım. Sorun şu ki benim g*tüm biraz büyük ve sandalyede bağdaş kurarak oturuyorum. Sığamadım markus'a jarvfjaller'e falan. (İsveçliler fit insanlar herhalde). Dxracer'a da sığmıyorum.

Hem rahat rahat bağdaş kurup oturabileceğim kadar büyük, hem de çok pahalı olmayan bir sandalye tavsiyeniz var mıdır? Çok rahat olsun, ayarlanabilir olsun, uçsun kaçsın falan gibi bir beklentim yok. Sığayım ve belimi öldürmesin yeter.

 
ben düz bi koltuk alıp yandaki kollarını sökmüştüm, aynı şekil bağdaş kurarak otururum arada


  • nahtoderfahrung  (05.06.21 22:03:51) 
@nahtoderfahrung, tekerleksiz/hareketsiz olması sorun yaratmıyor mu?


  • plutongezegendegilmi  (05.06.21 22:08:39) 
düz derken fazla özelliği olmayan tekerlekli bir ofis koltuğu demek istemiştim :)


  • nahtoderfahrung  (05.06.21 22:28:26 ~ 22:28:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.