[]

Yatakta yaşanır mı?

Son zamanlarda bu alışkanlığım iyice yapıştı üzerime ve artık yatakta yaşamaya başladım gibi hissediyorum. Mesela kahvaltımı yaptım ve şimdi kahvemi alıp kitap okuyacağım yatağa yöneliyorum hemen, çalışırken yatak, film izlerken yatak, dur utube'a bakayım yatak... Yatağı toplayamaz oldum. Evde yalnız yaşıyorum ve yatak, yatak odasında. Çalışma odası var, salon var ama ben yine yatağa gidiyorum. Verimlilik açısından da bir şey değişmiyor gibi zaten masada da verimli çalışamıyorum ama hoşuma gitmeyen bir tarafı var.

Siz ne düşünüyorsunuz, var mı böyle huyunuz?


 
psikoloji uzmanları yatağın yatmak için kullanılmasını öneriyor ama bana göre bir sorun yok.

bildiğim kısım beden olduğundan onunla ilgili yorum yapabilirim. vücut sağlığın açısından sürekli uzanır durumda olmak pek iyi değil. yatakta ve kimi zaman oturuyor kimi zaman yatıyor kimi zaman köpek pozisyonunda duruyorsan yine sorun yok tabii. sabit kalmak kötü.
  • d e j i n  (05.06.21 10:14:25) 
Yatak yatmak icindir desturuylaym yasiyorum :D yatakta yemek asla yemem, bir sey icmem. Ha toplamiyorum da ama her seyi tek yerde yapma fikri irrite ediyor. Evde pijamayla da oturmam mesela.


  • kuehles blondes  (05.06.21 10:23:04) 
Valla yaşanmaz bence. Hani ben de sabahları yataktan çıkmakta zorlanıyorum, tel karıştırıyorum falan ancak her şeyi yatakta yapma boyutu da ayrı bir olay bence

Haa ev küçüktür, stüdyo daire tarzındadir ve pek eşya yoktur o ayrı. O zaman bir mecburiyet olayı olur ancak onun ötesi biraz sıkıntılı bence. Kendini düşünmüyorsan yatağı düşün, o kadar üstüne gitme.
  • j r r tolkien hayrani  (05.06.21 10:46:09) 
İnşallah evlenince düzelirim ya. Aynı dert bende de var.
Yatakta çay kahve içmek mi dersin meyve sebze yemek mi istersin. Film YouTube ayip film hepsi yatak. Düşünmek için yatak

  • allah yazdiysa bozsun  (05.06.21 11:56:32) 
Çevremde birisi böyle dese depresyonda mısın bir doktora git derdim.


  • zoghurt  (05.06.21 12:48:17) 
Takinti etmissiniz bence cok rahat bi koltuk olsa belki salona yonelirsiniz yatak gibi yayilabileceginiz bi koltuk? mevzu sadece yatmak degil yatak odasindan ayrilmamak


  • ala09  (05.06.21 13:08:44) 
www.cnbc.com
Şu haber geldi aklıma.

zoghurt +1
  • kobuzchu kiz  (05.06.21 13:20:55) 
Zoghurt +1. Yatak size tam olarak ne ifade ediyor? Güvenli alan? Konfor alanı? Sığınma ihtiyacı? Korkular, sorumluluklardan kaçınmak? Bu öyle basit bir durumdan öte bir şey gibi görünüyor biraz.


  • Phoebe  (05.06.21 13:21:19 ~ 21:57:35) 
Yok. sabah 5 gibi çıkıyorum yataktan akşam da 22.00 gibi giriyorum. Yatakla münasebetim bu kadar. Başımı koyunca uyurum, saat çalınca kalkarım. Yani bu bağımlılık gibi bir sey değil ki, çalışmak için masaya gideceksin, bir iki hafta yapınca zaten düzelir her şey.


  • velvetmorning  (05.06.21 13:25:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.