[]

G-shock benzeri Kol saati önerisi

Erkek için hediye olacak. Spor giyim için. G-shock düşünüyordum ama bu saatlerin çapları çok büyük, arkadaşımızın bilekleri ince. G-shock Benzeri önerisi olan var mı teşekkürler.




 
garmin'in büyük gps'li saatleri mevcut.


  • evimin paspasi  (05.06.21 09:45:36) 
Baby g serisine bakabilirsin


  • kaptan memo  (05.06.21 11:19:48) 
G-shock'un yeni çıkan serisi GA-2100'e bakın. Yürüdü gitti bu seri. İnce kasa yapısıyla ince G-shock arayanlar için çok güzel bir tercih.


  • Başkalaşım  (05.06.21 12:45:19) 
@baskalasim selam bro GA2100 serisinde safir camli model secenegi var mi


  • kosun lan mevzu var  (05.06.21 13:28:04) 
@kosun lan mevzu var
Selam dostum. GA-2100'lerde safir cam yok. Safir cam demek maliyet demek dolayısıyla fiyat artışı demek. Çizilme konusunda hassassanız emin olun mineralde işinizi görür. Yıllardır kullandığım bir sürü mineral saatim var çizik bulamazsınız


Ha benim işim dağda bayırda derseniz
Şu modellere bakmanızı öneririm :
youtu.be
  • Başkalaşım  (05.06.21 15:16:17) 
@baskalasim teşekkürler bro .

safir cam çok maliyetli bir şey değil aslında. 800 liralık isviçre markalarında bile safir cam oluyor. evet kasası dandik ama safir cam sayesinde uzun yıllar kadranı net şekilde görebiliyoruz. mineral cam ne kadar sağlam olursa olsun en ufak çarpmadan (ki bilek her yere çarpılır) kılcal çizikler oluşması kaçınılmaz diye düşünüyorum.

g-shock konusunu araştırdım. titanyum kasa ve safir cam modelleri de varmış fakat çok sınırlı sayıda ve aşırı biçimsiz modellerde bu opsiyonları sunmuşlar. üzüldüm.
  • kosun lan mevzu var  (05.06.21 15:25:44) 
G-shockun cok serisi var gecen ay bunu aldim

www.casio-intl.com

Emin olun gorundugunden daha klas, buyukte degil tavsiye ederim.
  • thesomberlain  (05.06.21 15:40:29) 
@koşun lan mevzu var. Rica ederim
Evet çok pahalı değil ancak her firmanın bir kullanıcı kitlesine göre fiyat skalası var. G-shcok 100 dolarlık saat ama bizim gibi ülkelerde 90 dolara satılması bile fiyat açısından memnun edici.

Çarpma konusunda haklısınız. Şahsen darbenin kasadan çok cama gelmesinden yanayım. Ben saatlerimi çok dikkatli kullanan, allık fırçasıyla temizleyen biri olarak geçen gün saati demir vanaya çarptım. Allahtan cama geldi diye sevindim. Saat de mineral cam Seiko ve hiçbir şey olmadı.

G-shock her türden saat severin koleksiyonunda bulunan hoş bir saat. Ancak sizin de dediğiniz gibi aşırı biçimsiz, kaba modelleri var. İşte GA2100 serisi bu algıyı değiştirdi. Yine de söylemek istiyorum. Safir cam olsa mükemmel olurdu. Ben sizin yerinizde olsam alırdım. Zaten ga2100 için herkes ap royaloak çakması benzetmesi yaptı. Şimdi de birçok kullanıcı saati royaloak olarak modluyo. Safir cam mıhlaması bile yapan vardır mutlaka bir göz atın derim.
  • Başkalaşım  (05.06.21 15:43:44) 
dw5600 en küçük ve klasik modeli.


  • Negy  (05.06.21 16:28:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.