[]

evrimsel olarak kıllarımız azalıyor mu ?

bundan bin yıl sonra koltuk altı ve genital kılları yok olur mu ? sonuçta ne işe yarıyorlarsa artık önemini kaybetmedi mi ? 1980lerde ki insanlara göre daha az kıllıyız sanki




 
1980'lere göre bence daha çok kıllanma var.


  • mj23  (04.06.21 23:57:15) 
10-20 yıl öncesine göre daha çok kıllanma var gibi geliyor bana da
hormonal ürün içeren katkı maddelerine bağlıyorum

  • noxell  (05.06.21 00:01:17) 
evrim... 1980'deki insanlarla kıyaslama... önemini kabetme...

kusura bakmayın ama soru çelişkilerle dolu.

bin yıl sonrası için hiç kimse rasyonel bir projeksiyon ortaya koyamaz. geçmişten günümüzebkıllar bir yere gitmiyor. hala çok kıllı insanlar olduğu gibi çok seyrek kıllı insanlarda aramızda. cro magnondan daha fazla kıllı binlerce adam var bizim ülkede.
  • pardus  (05.06.21 01:01:49) 
Evrim 50-1₺₺ yılda oluşmaz


  • Denton  (05.06.21 03:39:21) 
Gelişmiş toplumlardaki beslenme ve giyinme imkanlarını düşününce, fazla kılın harcayacağı enerjinin bir dezavantajı kalmadı diyebiliriz. Aynı şekilde az kılın dezavantajı da yok gibi, kıyafet imkanları çok olduğu için.

Yani çok kıllılar veya az kıllılar bu sebepten dolayı hayatta kalamayacak, çocukları olamadan ölecekler ve bu genlerin tükenecek gibi bir tehlike bence yok.

O yüzden kıllar adına evrim neredeyse durmuştur diyebilirim (kaynak, tamamen ben).
  • burfak  (05.06.21 10:57:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.