Telefonun ekranı sağ üst köşeden oynuyordu bir süredir. Hafif bastırınca içine gömülüyor, bırakınca yine dışarı çıkıyordu ama 2 mm bile değildi bu olay. Bunu telefoncuya sorduğumda X modellerin ekranıyla kasasını tutan bir bant olduğunu, bu bantın zaman içinde gevşediğini ve bütün X cihazlarında bu
Telefonun ekranı sağ üst köşeden oynuyordu bir süredir. Hafif bastırınca içine gömülüyor, bırakınca yine dışarı çıkıyordu ama 2 mm bile değildi bu olay. Bunu telefoncuya sorduğumda X modellerin ekranıyla kasasını tutan bir bant olduğunu, bu bantın zaman içinde gevşediğini ve bütün X cihazlarında bu olayın yaşandığını söylemişti. İstersen bantı değiştireyim ama bir süre sonra yine aynısı olur demişti. Ben de çok üzerine düşmedim bu olaydan sonra.
Biraz önce fark ettim, telefonun ekranı kasadan baya ayrılmış. Şu an için dokunmatiğinde veya başka bir yerine sorun yok, normal çalışıyor ama hafif bir müdahalede hemen ayrılır ekran. Ayrıca müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden de ayrılabilir.
Bunun sanırım ekranı değişmesi gerekiyor, orijinaliyle değişimi ne kadar tutar ? Ekranı değiştirmeden telefonu tam kaplayan bir kılıf alsam, bu kılıf sürekli ekrana bastırdığı için yine sorunu atlatabilirim gibi geliyor.
Yeni model iPhone ekranları kasaya gömülü değil, böyle bir sorun yaşamış olan var mı yoksa bana özel mi oldu ?
www.hizliresim.comwww.hizliresim.comResimleri tabletten çektiğim için kalitesi biraz kötü ama durumu belli ediyor sanırım.