[]

arkadaşı eklemek için süre limiti var mı?

facebookta arkadaşlık isteğini onaylamak için verilmiş bir süre var mı?




 
sonsuza kadar durur orda ,eklemeni bekler ..


  • elmyra  (27.05.10 23:28:04) 
"friend request pending" kısmını görmekten sıkılırsa karşı taraf siler listesinden, sizi taradığında da tekrar "add as a friend" belirir. dolayısıyla sizde de kaybolur diye düşünüyorum.


  • wenge  (27.05.10 23:59:24) 
emin degilim ama var olabilirliği var..
beni ekleyen ve fake oldugu abriz olan bir hesap bir sure sonra kayboldu..
fake hesabın sahibi istegi geri ceker mi diye sorunca kendime herhalde dedim boyle bir sure asımı var...
  • ne adrenerjik ne kolinerjik  (28.05.10 02:29:16) 
sure yok galiba ama senin bazi aktivtelerin adamin news feedinde cikiyor arkadas istegini onaylamasan bile, yani acikca belli oluyor o sahsi beklettigin:)

"When you send a friend request to a person, public stories about them (stories that have the privacy set to "Everyone") may appear in your News Feed. This way you don’t have wait for them to respond to your friend request to see their public updates."
  • 2pac  (28.05.10 14:55:18 ~ 14:55:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.