[]

güçlü araba tavsiyesi

bir focus kullanıcısı olarak yakın zamanda arabamı değiştirmeye karar verdim.
Focustan genel anlamda memnunum ancak güç anlamında beni tatmin etmiyor.
Sol şeritte makul bir hızla ilerlerken, gelip tampona yapışan ve taciz edenlere haddini bildireceğim bir araba arıyorum.
Tercihen sedan.
Bütçem 350-400 arası. Taş çatlasın 420ye çıkabilirim.
Önerilerinizi bekliyorum.

 
eylül ayında honda civic yeni kasa gelecek 182 beygir olan versiyonu suan 352 bin tl o zaman ne olur bilemem ama yeni kasasından benim beklentim büyük


  • secaatli baron  (03.06.21 12:00:21) 
Audi A3 Sedan 35 TFSI öneririm (yeni kasası olmaz ama bir önceki kasasını rahatlıkla bulursun) 0-100'ü 8 saniye civarı, gerçekten çok seri bir araba. Yeni kasasına bakmaya gidersen kesinlikle fiyat baremini artırıp almak istersin müthiş bir tasarım olmuş.

Sahibinden'den bakacaksan 1.5 TFSI diye de geçiyor, birebir aynı araç isimlendirme farklı sadece.
  • roket adam  (03.06.21 12:02:30 ~ 12:05:32) 
Turbo benzinli araba bu işi çözer.


  • jamiro  (03.06.21 12:39:09) 
a3 sedan 35 tfsi seri bir arabadır, sedandır ama özü hatchback olduğu için arkası dar bir arabadır. yani c sınıfı sedandır, gerçekten sedan bir araba istiyorsan d sınıfından başla.

onun haricinde d sınıfı sedan ve seri bir araç dediğin zaman ' bütçene göre ' kusursuz seçenek bmw 3.20ied. 2015-2016 rahatlıkla bulabilirsin. temizini bulman önemli, 1.6 170 beygir benzinli 0-100 7.6 saniye ve şanzımanı tek kelime ile kusursuz. dsg gibi patlama ihtimali yok denecek kadar az, zf8hp. alacaksan 2016 modeline bak makyajlı diye geçiyor ve tasarımı çok güncel bir araç.

ayrıca bende de 3.20ied var soft yazılımlı yaklaşık 200 hp civarı güç aldık. sol şeritte selektör atmana gerek kalmıyor selektör de yemiyosun zaten :) 1-2 ay içerisinde yurtdışına yerleşeceğimden dolayı satmayı düşünüyorum yoksa asla satmam. almamış olursan ilanı atarım sana. 0-100 ölçtüğümüzde asfalt bozuktu ama 6.9-7 gibi birşey aldık, keyfi arkadan itişle beraber anlatılamaz derecede güzel.

kendi aracım diye demiyorum bu arada, samimi görüşüm bu şekilde. ha yok ben 2018-19 bakıyorum dersen en makul seçenek audi a3 1.5 benzinli ama onda da 3.20 seriliği, genişliği ve donanımı bekleme.
  • phiphi  (03.06.21 12:43:19 ~ 19:11:37) 
preminyum bmw mercedes ve audi bu doygunluğu sana sağlar. spesifik araştırman lazım. bu araçların diğer araçlara göre artıları yüksek hızlarda yol tutuşları daha iyi olması. ayrıca arkadan çekişli araç kullanmak bence çok zevkli bir şey.
direk sol şeritte gideyim dersen tfsi turbo benzinli araçlar bunu sana sağlar.

  • mikahakkinen  (03.06.21 16:14:32 ~ 16:15:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.