[]

Biontech aşısı olurken imza isteniyor, Sinovac için neden yok?

Arkadaşıma aşı hakkı çıktı ve bir tercih yapacak. Alerjik bir durumu yok ve gelişmiş ülkelerde yaygın olarak tercih edilen Biontech aşısını seçmek istiyor fakat imza konusu kafamızı karıştırdı.

Sinovac aşısını yaptıranlardan herhangi bir imza istenmezken Biontech için neden isteniyor?


 
Sinovac aşısı için inaktif deniyor. diğerindeki imza ise tam araştırmadım ama sorumluluk reddi anlamını taşır.
Malum bazılarının daha test aşamaları bitmedi. Ama sanki tüm deneyleri vs. bitmiş aşı gibi uygulanıyor.
Ayrıca mRNA aşı olarak biraz araştır derim . Oldukça olumsuz görüşler var bunlarla ilgili.
  • Erva  (02.06.21 23:56:45) 
twitterda bu geyiğe denk geldim, sinovac için de imza atan var. 20lik diş öncesi uyuşturma iğnesi için de imza atmıştım. Almanlar garanticidir. imza istiyorlar o zaman burda var bi ibnelik gibi düşünmenize gerek yok. içinizi rahatlatmak istiyorsanız ırkını çook çook seven kutsayan yahudileri düşünün. tüm israil biontech aşısı vurdu.


  • Golgi  (03.06.21 00:01:26) 
Bizzat okudum sinovac aşı imza sayfasını aşı vurulmadan önce yok diyenler palavra atmış


  • basond  (03.06.21 00:12:09) 
Sizin özelinizde demiyorum ama Twitter ve benzeri mecralardaki komplocuların bu tarz komik ve asılsız iddialarının gazına gelmemek lazım. En son aşıda çip var diyerek babalarının koluna mıknatıs yapıştırıyordu bu güruhun bazı üyeleri, seviyeyi siz düşünün.


  • kedimedi  (03.06.21 01:49:21) 
cahil cesaretimle sallıyorum: birisi çin firması dava etsen de bir şey olmaz. diğeri ise avrupa firması ve olası kötü sonuçlarda devcileyin tazminatlara mahkum olabilirler.


  • anon1m  (03.06.21 06:54:40) 
kim diyor sinovac için imza yok diye? babam sinovac oldu ve yakını olarak bizzat ben imzaladım.


  • kibritsuyu  (03.06.21 09:22:30) 
Ingiltere'de Biontech oldum, imza falan atma yok. Sadece asidan once hemsirenin biri soruyor alerjiniz var mi, bu gun iyi hissediyor musunuz kendinizi diye bilgisayarda tik atiyor bu sorulara sizin beyaninizla. Digeri de asiyi vuruyor. Bu kadar


  • neck_and_neck  (03.06.21 10:52:03) 
Sinovac asisi oncesinde onam formu doldurdum ve imzaladim. İkindoz icin de hem de


  • exlibris  (03.06.21 10:52:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.