[]

parke, süpürgelik ve duvar arasındaki minik açılmalar nasıl kapatılır?

veya ne ile kapatılır?




 
Süpürgelik ile duvar arası mı? Yoksa süpürgelik ile hem duvar hem parke arası mı?

Elinle süpürgeliği itince duvara/parkeye oturuyor mu? Oturuyorsa esnemiş/ yamulmuştur. Zamanında uzak aralıklı çivilendiği için böyledir.

Süpürgeliği duvara çivilemek çözüm olur %90.

Keşke fotoğraf olsa, daha iyi fikir verilir.
  • John Bloor  (02.06.21 15:00:24) 
fotoğraf boyutu çok büyükmüş, yüklemedi. ben de uğraşamadım küçültmekle. hem süpürgelikle parke arası hem de süpürgelikle duvar arasında yer yer minik açıklıklar var. iterek kapanmıyorlar ve bazen aralarından minik örümcekler çıkıyor. o boşlukları bi şekilde kapatmak istiyorum.

bazı kısımları ıslak peçete tıkarak kendimce kapattım, ama kesin daha profesyonel çözümler vardır.
  • levybroo  (02.06.21 15:04:02 ~ 15:05:13) 
duvar-zemin düz değilse veya süpürgelik, parkeler düzgün montajlanmadı ise bu açılmalar olur, duvar ve zeminin düz olmamasından kaynaklı açılma ise çivi yerine pu mastik ile açıklıkları doldurmak daha sağlıklı olur.


  • sealth  (02.06.21 15:09:18) 
Çivi ile olmayacaksa uygun renkte mastik/silikon ile kapatabilirsin.


  • John Bloor  (02.06.21 15:19:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.