[]

Kaskoda olmazsa olmaz teminatlar (klozlar)

Arkadaşlar sıfır araç aldım kasko yaptıracağım. Poliçede şunu kesin koydur dediğiniz teminatlar nelerdir?

*imm cepte 1 milyon koyduracağım onu.


 
kayıp anahtar
ikame araç
yetkili servisler
evcil hayvan zararları
park halinde gerçekleşen kazalar
  • reanarchy  (02.06.21 12:43:45) 
eğer araç her gün lazım oluyorsa en az 2 haftalık ikame araç
dolu (özellikle istanbul ya da egede yaşıyorsan)
kemirgen - hayvan saldırısı (son dönemde köpeklerin arabadan tampon falan söktüğü çok olay var)
ayaklanma tarzı olaylar (eylem vs arasında kalırsan diye)
yetkili serviste orijinal parça kullanılarak tamirat (çok önemli, kaskon var sanarsın seni sanayiye yollarlar bu olmazsa)
mini hasar sigortası (cam kırılması gibi ıvır zıvır şeyleri hasarsızlığı bozmadan karşılar)
  • roket adam  (02.06.21 12:45:04) 
-Cam değişimi için yetkili servis klozu
-İkame araç en az 2 hafta ya da daha uzun (standart 1 hafta oluyor genelde ve Allah korusun kaza durumunda ekspertizi, parça beklemesi, tamiri derken arada araçsız kalma durumu oluyor)

  • Evocati  (02.06.21 12:45:16) 
yanlış akaryakıt
orijinal cam
yeni araç klozu
  • duyulmasi gerektigi kadar  (02.06.21 12:48:18) 
Arkadaşlar anahtar ikame araç, dolu vs demiş ama eğer full kasko yaptırıyorsan zaten bunlar oluyor. Bence sen kasko ödemesini yaptırmadan poliçeyi bir iste ve incele. Ona göre diğerlerini eklet. İkame araç genelde 7 gün olur onu uzatabilirsin duruma göre.

Cam bazen yetkili servis olmuyor ona dikkat et. Bir de bulunduğun ilde kaskonun yetkili servis ile anlaşması var mı ona dikkat et.

Araçta ekstra donanım var mı? Varsa onları da kaskoya ek teminat olarak işletmen gerekir. Örneğin Seat Leon style aracın var ama sen buna konfor paketi eklettin diyelim. Bu durumda o ek donanımı kaskoya işletmen gerekli.
  • Dr_Stat  (02.06.21 12:51:48) 
Yukarıda yazılanlar zaten kaskoda oluyor. imm önemli onu yapmışsın. cam değişimi için yetkili servis. Bir de tavsiyem yetkili servisi ara, karar verdiğin şirketi sor. Sürekli sorun çıkaran bir şirketse yapma. Ben bu şekilde allianz yapmıştım. Bir hasarım oldu gittim fotoğraf bile istemediler. Sıfır sorun.


  • zoghurt  (02.06.21 15:01:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.