[]

Evin pencere temizligi

Ya bu olay beni nefret ettiriyor. Hic silmiyorum. Hele pvc taraflarini hic mi hic silmiyorum. Camlar cok kirlenirse bir gece yarisi islak bir eski giysi ile tozunu kirini alip temiz bir bezle kuruluyorum ama 3 ayda bir filan. O da en gerekli cami. Camlar biraz buyuk. Yagmur da vurmuyor.

Eve yardimci gelsin de istemiyorum. Akerdeon sinekkiktr var o da toz topluyor.

Demem o ki bunlari senede bir temizlesek nolur zarar verir mi.

Eve yardimci gelsin istemiyorum. Camin birinin onunde yatak var. Baskasinin silmesi de kolay degil. Silerken yatagin filan ustune cikilsin istemiyorum.

 
Hocam yatağı çekip siliyorlar.


  • ruhen hastayim ben  (02.06.21 10:38:28) 
Karcher’in bu iş için aleti var. İşe yarıyor, 2 dklık iş.


  • stewie  (02.06.21 10:46:48) 
camları ve iç pvc tarafı sil yeter işte
dışardan geçen millet ne pis pencere der başka bir olayı yok

  • bir soru sorcam  (02.06.21 11:33:51) 
valla ben de sevmiyorum açıkçası, içeriden bakarken gözüme çok kötü gözükmedikçe silmiyorum. açılan pencereleri falan biraz daha fazla siliyorum ama böyle dışarı çıkıp silmelik büyük camlarla hepten uğraşmıyorum.

insanlarda camların kirli olmasından acayip bir utanma olduğunu gözlemliyorum, çok feci laf ediyorlar cam kirliliği üzerinden birbirlerine. bence nasıl istiyorsanız, rahat ediyorsanız öyle yapın. toz sonuçta ciğerlerimiz için pek iyi bir şey değil, onu içeride engelleyecek kadar temizledikten sonra ben sıkıntı görmüyorum, kişisel düşüncem bu şekilde.

sinekliklerin tozunu ıslak mendil ya da hafif sabunlu nemli bezle şöyle bir silmek suratiyle arada alabilirsiniz. çok detay uğraşmadan idare eder bence. sineklik sonuçta içeri giren havanın kalitesine etki ediyor, onu yüzeysel de olsa belki bu şekilde arada bir temizleyebilirsiniz.
  • nimberjack  (02.06.21 13:38:01 ~ 13:39:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.