[]

sağlık sigortası hakkında?

eşim için özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. çocuk yapmayı düşünüyoruz. hamileliği karşılaması için 5-6 ay bekleme zorunluluğu olmayan sigorta yaptırma şansımız var mıdır?(1-2 ay beklemeli olabilir) en azından doğumu kapsamasa ama hamilelilik sürecindeki tahlilleri vs. kapsama gibi bi ihtimali yok değil mi?

bir de medicana ataşehir hastanesinde de geçerli olması gerekiyor. eşimin gittiği doktor orada.

sizler nereden yaptırdınız? sigortam.net'ten falan mı yapılıyor bu işlem.

 
Anadolu sigorta, tamamlayıcı sağlık sigortasında beklemeden doğum sigortası opsiyonu var. Ama hangi hastanelerde geçerli bilmiyorum.


  • 1917  (02.06.21 10:02:04) 
Anadolu sigorta internette beklemesiz yazıyor ama minimum bir ay içinde hamile kalmamış olma şartı var. Ben de araştırdığımda bundan daha iyisini bulamamıştım.


  • elorelia  (02.06.21 10:21:06) 
Anadolu tamamlayıcı öneriyorum ben de.
Yalnız sadece sgk anlaşmalı ve A sınıfı olmayan hastanelerde geçerli. Sigorta şirketleri A-B-C diye hastaneleri ayırıyor. A sınıfı genelde (Liv-Acıbadem-Memorial) gibi nispeten pahalı hastaneler oluyor. Bunlarda geçmiyor.
Sigorta şirketinin internet sitesinden de sorgulayabilirsiniz bunu.
  • nuevo  (02.06.21 10:25:31) 
Acıbadem sigorta hamileyken hamilelik sigortası yaptırdık.


  • suicides underground  (02.06.21 10:32:23) 
Peki bu sigortaları yaptıran arkadaşlar, bu sigortayı internetten mi yaptırdınız yoksa bir acenta üzerinden mi? nasıl bir yol izlememiz lazım?


  • cursor  (02.06.21 11:57:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.