[]

Büyükada Otel/Pansiyon Tavsiyesi 2 gece

Perşembe'den gidip akşamı ve cuma günü kalmayı düşünüyorum Büyükada'da. Bu dönemde fiyatlar pahalıdır sanırım.

Aradığım kriter temizliğin dışında sessiz sedasız bir yer olması. Başka bir kriterim yok.

Ada Palas Butik Otel'i buldum ama pahalı olur sanırsam. Başka tavsiye edeceğiniz otel/pansiyon var mı?

 
No2 diye bi otel vardı orada kalmıştım. Temiz sakindi. İkinci opsiyonum da Ada Palas'tı zaten.(Restoranında balık yedik hatta) No2, Ada Palas'a yakın, fiyat olarak da aynı gibiler. Bi dönem kapanmıştı ama bakarsın açıldı mı diye.

Bu iki otel haricinde temiz duran bir yer görmemiştim ben geçen yıl :/ Sadece webde gezinip yorumlara bakarak yaptığım çıkarımdı bu tabii. Ama az otel olduğundan temiz ve iyi olanlar da mecbur pahalı oluyor.
  • nhk ni youkosu  (01.06.21 21:34:41 ~ 21:35:33) 
yarı adalı sayılırım :)

bu yaz da, ada palas'ta düğünümüzü yapacağız. çok nezih bir otel, çok lezzetli bir restauranttır. en düşük oda fiyatı, 900-1000 tl civarlarında sanırım şu aralar. eğer giderseniz, salih bey'e selamlar :)

onun dışında; köşk orman ve anastasia meziki de güzeldir.
  • hooiken  (01.06.21 21:45:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.