[]

Triger kayışı

Bu triger kayışı dimi.. Yoldayım şu an park halinde. sanayiye 15-20 km var..bu şekilde yola çıksam ne olur? Çekiciyle mi götürmek lazım?




 
Muhakkak bir kayis ama kayislar genelde oyle kolayina cikmaz. Daha onceki sanayi ziyaretlerinden unutulmus bir parca olabilir mi?

Araba bu halde kac km gitti? Bir degisiklik hissedince mi asagiya bakma gereksinimi dogdu?

Eger gercekten cikmis olma ihtimali varsa riske girmeye degmez. Youtube'tan filan bakin kayislar disardan gorulebilen seylerse kaputu acip bakarsiniz
  • fakyoras  (01.06.21 13:45:30 ~ 13:52:41) 
Kredi kartlarının vs ücretsiz çekici hizmeti oluyor. O şekilde bir hakkınız varsa kullanabilirsiniz. Konu hakkında bir fikrim yok ama belkli bu şekilde bir yardımım dokunabilir dedim.


  • canbonomobenseno  (01.06.21 13:54:22) 
triger kayışı çıksa motor patır kütür durur, dünya kadar da masraf açar. öyle bir şey yaşamadıysanız, motor çalışıyorsa v kayışı olabilir o.
v kayışı çoğunlukla motor soğutmasından sorumlu sistemlere ve şarj dinamosuna güç verir, şarj hadi neyse de soğutma olmadan yürümeyin, o da diğeri kadar değilse de büyük masraf olur.

  • gkhncnzdgn  (01.06.21 13:58:46) 
Sağolun çekici geliyor.. Bakalım belli olacak gidince


  • jepa  (01.06.21 14:11:50) 
Triger değil bu büyük ihtimalle V kayış.

Görüntü şuna benziyor çünkü: www.pratikaraba.com

Bu kayış şarj dinamosunu, devirdaim pompasını, direksiyon pompasını ve klima kompresörünü çalıştırır. Kopması ya da çıkması sonrası akü şarj olmaz, klima çalışmaz, direksiyon çok sert olur ve en önemlisi devirdaim pompası çalışmadığı için motor soğutma devreye girmez. 5 dakikalık bir yol olsa riskli ama belki gidilebilir derdim. 15-20 kilometrede motor contası yanar. 100 liralık masraf olur sana 10 bin.
  • himmet dayi  (01.06.21 14:22:04 ~ 14:23:07) 
Triger değil. Belki alternatör kayışı veya klima kayışı olabilir. Triger kayışı dişli olur.


  • bana kedicik derdi  (01.06.21 14:48:26) 
Triger dişli olur +1 bu dişli değil, V kayışı ama size bile ait olmayabilir, yoldan gelip bir şekilde alta sıkışmış olabilir.

Keşke çekici gelmeden kaputu açıp kayışlarını kontrol etseydin.
  • John Bloor  (01.06.21 17:18:42) 
umarım klima kayışıdır. yoksa uzun süre kullandıysanız sıkıntı daha da büyük olabilir.


  • false pretension  (01.06.21 18:40:54 ~ 18:41:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.