[]

sürekli huzursuzluk

insanlarla iletişimimi bazen cok kafaya takıyorum. 'ben cok yazdım, o yazsın biraz' gibi kafalara giriyorum. ya da bir şey konuşup söyledikten sonra da keşke öyle demeseydimcilik cok oluyor. aslında eskiden daha da coktu azaldı cünkü pandemi yüzünden yazışma haline döndügü için her şey, bi tık daha kontrol edebiliyorum.

en cok da sevgiliyle olunca düşünüyorum. tüh keşke öyle demeseydim, bak tepki vermedi. bak cevap yazmadı gibi dertlenmeler.

bi salıp rahat edemiyorum =) insanın iç huzuru yokken hayatında güzel şeyler olsa da kötüye yorabiliyor.

siz de takar mısınız böyle şeyleri? daha cok arayan taraf mısınızdır aranan ve cevap vermeyen mi? neden

 
Evet bende de var ve hayatımın her alanında kontrolcü biriyim. Karşımdaki kişiden beklenilenin dışında (ya da benim yaptığıma denk olmayan) bir davranış geldiği zaman kaygılanırım. Sanırım bunun farkına varmak iyi geliyor, şu an yersiz kuruntu mu yapıyorum diye bir değerlendiriyorum durumu artık. Ona göre davranıyorum.

Şu var ayrıca: Sonuçta siz sizsiniz ve nadirendeolsa karakteri "öyle demeyi" tercih ediyor. Karşıdaki insanın ne düşündüğünü neden bu kadar önemsiyor ki? İçinden öyle gelmiş ve öyle demiş. Cevap gelmiyorsa, karşıdaki kişi nadirendeolsa'nın üslubunu beğenmiyorsa, konuşulacak biri olarak görmüyorsa bu tamamen karşıdaki kişiyi ilgilendirir. Siz kendiniz gibi olmaya, konuşmaya, davranmaya devam etmeli ve bunu yaparken konforlu hissetmelisiniz. Bence...
  • Mossy  (01.06.21 11:11:24) 
bunları düşündüğünüz zaman dilimleri için bol bol uğraş bulun kendinize. zaman fazla fazla olunca insan her şeyi takma eğiliminde oluyor ve denge bozuluyor. zihninizi başka şeylerle meşgul etmeniz gerekiyor.


  • Phoebe  (01.06.21 12:15:05 ~ 12:15:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.