[]

şans oyunları oynamak istiyorum

hayatımda milli piyangodan tutun iddia'ya kadar hiçbir şans oyunu oynamadım. o yüzden en ufak bir fikrim yok. internette de arama yapmadım açıkçası çünkü zibilyon tane site ve oyun var hepsi kendi sitesinde oynatmak istiyor ama atıyorum bana 1 milyon çıksa hangisi verir? vermez gibi geliyor.

o yüzden şöyle bir sorum var. haftada bir oynanan (süre daha az veya fazla da olabilir), rastgele bir bilet aldığım (sayıları falan kendim yazmayacağım) bir şans oyunu arıyorum. hani biletimi alayım sonra bakayım çıkmış mı çıkmamış mı gibi. bir de tabii güvenilir bir yer olması gerek. en son devletin milli piyango kurumu da özelleşti galiba, emin değilim. internetten ya da mobil uygulamadan falan halledeyim istiyorum bir de son olarak.

ne tavsiye edersiniz?

 
milli piyangoda bile katakulli dönüyor. hiç bulaşma.


  • sutlu nescafe  (31.05.21 22:50:12) 
nesine falan gibi bi siteden hepsini oynayabilirsin legal olarak.


  • fff02561  (31.05.21 22:56:37) 
nesine.com

ilk yarı/maç sonucu 1/2 veya 2/1 oyna. ne kadar çok kazanmak istediğine göre maç sayısı belirle ve kuponu yap. her maç 1'e 20 oran veriyor. 4 maç koysan 1'e 160.000, 5 tl basarsan 800 bin tl kazanma şansı. uygulamadan oynaman 2 dakika sürmez. şans oyunlarına pek güven kalmadı.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (31.05.21 23:02:39 ~ 23:03:20) 
Nesine +1


  • mezarkabul  (31.05.21 23:25:18) 
nesine'de iddia dışında hiçbir şey yok görünüyor.


  • ilgeru  (31.05.21 23:34:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.