[]

şimdi milli takım hem dünya kupası hem euro 2020’de mi?

soru başlıkta. evetse büyük başarı değil mi?




 
dünya kupasına katılım henüz belli değil. dünya kupasına katılım eleme gruplarındayız. grupta yeterli sıralamayı alırsak, katılım hakkı kazanıyoruz.

euro 2020'deyiz şu an sadece.
  • hooiken  (31.05.21 22:28:34) 
dünya kupası da büyük bir terslik olmazsa olacak gibi bu sefer. 20 yıl olmuş dile kolay. dün gibi 2002 dünya kupası.


  • bohr atom modeli  (01.06.21 08:33:38) 
başarı değil. avrupa şampiyonasına 24 takım katılıyor. e bi zahmet artık.
dünya kupasına 14 avrupa takımı katılıyor. futbol ekonomisinin büyüklüğü bakımından türkiye'nin de orada yer alması gerekiyor. başarısızlığa alıştığımız için normal olan başarı olarak görülüyor kimilerince.

  • bruges  (01.06.21 12:03:35) 
avrupa sampiyonasina 24 ulke demek zaten san marino vs gibi 50 bin nufuslu ulke takimlarini cikarinda 35 ulke kaliyor demek 35 ulke arasinda 24'e girmek buyuk basari degil. bence direkt avrupa sampiyonasi yapsinlar ya da eskiden oldugu gibi 16 takimli yapsinlar.


  • baldur2  (01.06.21 12:06:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.