[]

Elektrikli süpürge tavsiyesi (Anti alerjik)

Anti alerjik (astım hastalarına karşı özel de olabilir) Elektrikli süpürge tavsiye edecek olan var mı? Fiyatı önemli değil, çekiş gücünün kuvvetli olması önemli. Halı yıkama fonksiyonu olmasına gerek yok.

Biz kullanıyoruz şu süper diyen varsa şimdiden teşekkürler.


 
dyson için antialerjiktir diye duymuştum. 1000 liranın üzerinde bir fiyatı vardı galiba.


  • sutlu nescafe  (27.05.10 18:28:53) 
çok güzel modelleri varmış gerçekten. teşekkürler.


  • nihilanth  (27.05.10 19:14:38) 
Sulu sistem elektrikli süpürge almanızı öneririm. Tozları suya çekip yapıştırdıklarından, ortama geri vermiyorlar. Çok çeşitli marka ve fiyat seçeneği bulunan bir ürün. Toza alerjik bünyem Fakir Duo kullanıyor. Karar verirken fiyat/performans karşılaştırmasından daha çok, eve gelen kadın bunu nasıl kullanır diye düşündüm açıkçası. Gerektiğinde de rahat rahat kullanayım demiştim kendi kendime. Bazıları epey bir komplike çünkü.
Hastayım çok. Cümlenin başı sonu belli değil. Umarım anlamışsınızdır.

  • july14  (27.05.10 19:15:13 ~ 19:16:24) 
hepa filtreli siemens kullanıyorum. memnunum.


  • cereal killer  (27.05.10 20:16:55) 
suya çekenlerden al. diğerlerinin egzosu iyi değil, tüm tozlar geri çıkıyor. suya çekenlerinki suda kalıyor. ucuz değil ama maalesef, fekat çok faideli. heh bak july de demiş, okumadıydım.


  • kediebesi  (27.05.10 20:31:01 ~ 20:35:39) 
hacı kesinlikle suya çekenlerden al biz ailece astımlıyız lan sen düşün artık. bi çok marka var bizdeki neydi hatırlamadım şu an evde değilim yazamadım.


  • seyduna6687  (27.05.10 23:14:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.