[]

diş beyazlatma önerileri

merhaba

en hassas olduğum konulardan biri ağız ve diş sağlığı olmasına rağmen pandemiyle birlikte evde durdukça can sıkıntısından çok fazla kahve ve çay tüketmeye başladım. sanırım bu nedenle dişlerimi düzenli fırçalasam bile eskisi gibi beyaz olmadığını düşünüyorum. bu durum biraz canımı sıkmaya başladı.

bana diş beyazlatmaya yardımcı neler önerebilirsiniz. şunu şunu kullandım faydasını gördüm ya da şunu yaptım işe yaradı gibi.

bir de instagramda gezinirken şeffaf diş beyazlatma bandı gibi bir şey gördüm, reklam gibi bir şeydi sanırım bir daha denk gelmedim. ürün filan hiç tanıdık gelmemişti, sonra bir daha görmedim. sizce denemeye değer bir şey midir, sağlıklı mıdır?

teşekkürler şimdiden yardımlarınız için :)

 
Dk dent aktif karbonlu dis macununu duzenli kullaniyorum faydasini goruyorum.


  • rockinside  (31.05.21 18:48:38) 
Diş macunu hiçbir işe yaramaz. O beyazlatma bantları da aşırı pahalı ama işe yarar.
Ben iki hafta önce hindistan cevizi yağı + zerdeçal karışımına başladım. Günaşırı uyguluyorum. Beyazlattı.

Ekstra bir diş fırçası alın ucuzundan. Zerdeçal fırçayı turuncu bırakacak.
Bir çay kaşığı hindistan cevizi yağını silme bir çay kaşığı zerdeçala bulayın, ezin. Dişinizin ön yüzeyine uygulayın sadece. 3 dk civarı dursun. Ağzınızı temizleyin.
Normal fırçalamadan önce ağız bakım suyunuz varsa uygulayın ki asıl fırçanız da turuncu olmasın.
Diş ipi de kullanın bu işlemden sonra.
  • ryhmer  (31.05.21 18:57:29) 
Dis hekiminize gidebilirsiniz. Degisik dugusuk aletlerle bir seyler yapiliyor. Baska yontemler de vardir belki


  • kuehles blondes  (31.05.21 19:47:03) 
ofiste beyazlatma yaptır. 1500-2000 lira falan.

olmaz dersen, çilek ye. dişleri beyazlatır :) kahveyi değil de çayı bırak. en fazla renk veren içecek çay. kahveyi sütle içersen hiç renk vermez.

diş macunu da opalescence kullan.
  • stewie  (31.05.21 20:04:23 ~ 20:05:05) 
Diş macunuyla gözle görülür renk farkı için whiteglo kahve çay tiryakileri için.
Dişlerime bakarım ama çay çok içiyorum. Bu macunu kullandım kesin sonuç. Zincir kozmetiklerde var. Zararlı değil. Made in Avustralya

  • gatherer  (01.06.21 15:04:52) 
her seyi denedim hicbirinin etkisi kalici degil. kaliciliktan kastim 2-3 ay bile kalici degil. orijinal rengini sevmeye calis. kalici cozumse kaplama yaptirmak ki o da epey tuzlu.


  • baldur2  (01.06.21 15:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.