[]

boğaz reflüsü için yatak yükseltici

aylardır geçmeyen öksürüğümün altından nurtopu gibi boğaz reflüsü çıktı. doktor der ki yatağınız min. 10 cm. eğimde olmalı. reflü yastıklarından bahsetmiyorum, sadece arkası yükseltilen yataklarda olmaz, yatağınız eğimli olacak, bunun için takoz ve yükselticiler var diye de üstüne basa basa söyledi. internette bir sürü varyasyonla arattım ama reflü yastığı dışında bir şeye ulaşamıyorum. belki ben yanlış anahtar kelimelerle arıyorum bilemiyorum. bu konuda deneyimi, önerileri olan varsa acilen talibim. geceleri uyuyamıyorum öksürmekten.




 
images.app.goo.gl Şu lazım galiba size.

Türkçe arayınca yalnızca bebek ürünleri çıkıyor. Belki yatak üreticilerinde bulunur.
  • kobuzchu kiz  (31.05.21 12:49:07) 
Böyle bir şey nasıl olmaz diye aklıma takıldığı için dakikalardır size yatak arıyorum :))

yatsan.com
Şu bazadan başka bir şey bulamadım, bunu doğru açıya ayarlayıp kullanmak bir seçenek. (Aynı sitede daha pahalı iki model daha var.)
  • kobuzchu kiz  (31.05.21 13:17:25) 
Şöyle bir şey var www.yatasbedding.com.tr
Tek kişilik veya çift kişilik versiyonu var. Biraz tuzlu ama bütçe yetiyorsa süper icat.

  • Flaneur  (31.05.21 13:17:27) 
bas tarafinin altina hicbir sey bulamazsaniz iki tane parke tasikoyu verin. ya da marangozdan takoz kesin. cok basit bir sey isteniyor aslinda. insaattan iki tane 10/10un ucundan kestirseniz bile olur


  • turbo sadık  (31.05.21 13:37:22) 
@kobuzchu kız, ingilizce aratmak hiç aklıma gelmemişti :).

@turbo sadık, benimde aklıma bu gelmişti ama sadece baş tarafına koyunca bel kısmı çökmez mi yatağın? sanki ağırlık dengeli dağılmayacağı için bel ağrısı yapar gibi düşündüm.
  • Phoebe  (31.05.21 13:53:52) 
yok ya hic alakasi yok ki. sadece yastik ya da yatagin bas tarafi kalkik olsa olur. siz komple bazayi kaldiracaksiniz. siz gene duzlem uzerinde yatacaksiniz ama bu duzlem yatayla aci yapacak. tam aranan sey. onu da bulamazsaniz kitap koyun
baza sehim yapmaz hatta yapsa yer duzmenine paralel halde yapmasi daha kolay egimli olunca daha az sehim yapar.

dogacan sikinti su olabilir su an uyduruyorum. kan beyninize normalden az gider ayaklariniza daha cok gider. saclariniz falan belki cildiniz vs bir tik dusebilir. arada ayaklarinizi dikin havaya koltukta hamakta vs.
  • turbo sadık  (31.05.21 14:00:50 ~ 14:04:15) 
@turbo, doktor birkaç defa tekrar edince reflü yastığından veya sadece yatağın başının eğimli olmasından bahsetmiyorum, komple eğimden bahsediyorum diye, nedense bambaşka, uzay aracı gibi bir şey canlanmıştı gözümde can havliyle :). sordum marangoz yapabilirim dedi. teşekkürler.


  • Phoebe  (31.05.21 14:05:17 ~ 14:42:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.