[]

Nasıl Tiyatro Eğitimi Alabilirim?

Selamlar,
Yaş 30
Daha önce (okul piyesleri hariç ) hiç tiyatro oyununda görev almadım ama hep istemişimdir sahneye çıkmak, işin eğitimini almak.
Ücretli veya ücretsiz bu işin eğitimini nerelerden nasıl alırım? Var mıdır önerdiğiniz yerler. Maksat tamamen içimde kalmasın hayatımın belirli bir döneminde de böyle bişey yaptım demek, güzel vakit geçirmek.

MSM ye baktım orası sınav açıyormuş ve muhtemelen beni ters yüz ederler diğer adaylar :)

 
Msm’nin birden fazla olayı var. Siz normal kursuna gideceksiniz. Olabilir yani..
Alternatif sahnelerin (açılınca tabi) güzel kursları oluyor ne bileyim kumbaracı50 olur, d22 olur, açarsa moda sahnesi belki bunları düşünebilirsiniz. Bir diğer çok güzel opsiyon da üniversite klüpleri olur bir çoğu dışardan da kabul alıyor. Gs ytü itü boğaziçi gibi yerler piyasadaki kurslardan kat be kat nitelikli eğitim verir. Yaş ortalaması değişken oluyor takılmayın eğer alırlasa.

Öte yandan bartu ben’de sanırım şebnem bozoklunun oynadığı bölümde tiyatro kursu sahnesi ne yazıkki çok gerçek : )

Theatron kapandı, mekan artı kapandı, medrese desen patronu tacizci sapık çıktı.. bakalım kaderi ne olacak tiyatro kurslarının.

Crafta gitmeyin.
Tiyatro kedi, tiyatro kare, xxxx gençlik tiyatrosu vs gibi yerlere zaten gitmeyin..
Özel ders de mümkün ayrıca.
  • rewlack  (30.05.21 21:25:08) 
İzmir'deysen Boyoz Akademi'ye bir bak.

www.boyozakademi.com
  • Mirket  (30.05.21 23:29:31) 
Beşiktaş'ta mesai sonrası tiyatro adlı bir oluşum vardı sanki, onu bi araştırabilirsiniz.


  • anothernightin  (31.05.21 10:09:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.