[]

yurtiçi bagajla uçuş online checkin ve bagaj sorunu

şu ana kadar bagajla hiç uçmadım. uçtuysam da içeri aldım bir şekilde. büyük değildi zaten bagaj. o yüzden hep online checkin yaptım evden çıkmadan ve 30 dakika kala bile yetiştiğim oldu havalimanına vardığımda.

şimdi hep sırt çantası olacak hem valiz olacak. thy ile uçuyorum. valiz büyük sayılmaz ama yine de 2 bagajla giremem kabine.

www.turkishairlines.com

. Fazla bagajınız varsa, yapacağınız ödeme işlemlerinin süresini de göz önünde bulundurarak havalimanında bulunmaya dikkat edin.

demiş. 15 kg geçerse para alacaklar sanırım. neyse o sorun değil diğer çantaya alırım o esnada diye düşünüyorum.

bagaj varsa online checkin yapmam saçma mı oluyor çünkü gidince tekrar sıraya gireceğim checkin yapmak için diye a nlıyorum? upuzun kuyruklar görürdüm, o sıralara girmem gerekecek değil mi?

uçuş istanbul limanından antalyaya olacak akşam. çok kişi olur mu bilemedim.

tahmini ne kadar sürer, 1 saati geçer mi checkin sırası? 1 saatte de bagajımı uçağa teslim ederlerse 2 saat önce mi havalimanda olmam lazım?

 
Eğer degismediyse THY'nin online check-in yapan bagajli yolcular için ayrı bir kontuarı oluyor. Yani o sıra genelde daha az oluyor diye hatırlıyorum. Bu açıdan online check-in yapmanız yararınıza.

THY bikac kiloya kadar bi şey demiyor fazla bagaj için. Ama eğer daha çok işe önceden ödeme yapıp almanız size daha ucuza gelir. Havalimanı fiyatları daha pahalı oluyor çünkü.

Ne kadar süreceğini bilemiyordum
  • elorelia  (30.05.21 20:05:19) 
o kadar sürmez yahu. 1 saat 15 dk önce falan havaalanında olsanız yeter. hadi daha güvenli olsun 1.5 saat olsun. kuyruklar uzun olmuyor çünkü thy/anadolujetin bir sürü gişesi oluyor. online check-in daha avantajlı çünkü sadece online check-in kabul eden gişeler de var ama pek bir şey farketmiyor.


  • jelly bear  (30.05.21 20:11:51) 
Havalimanı kapısında yolcuları tek tek içeriye alıyorlardı ve kuyruk olabiliyor bunu göz önüne almakta fayda var. (En son düzenleme yapıldı mı bilmiyorum)


  • Northern Mariner  (30.05.21 20:15:54) 
doktor hastanin ayagina geldi:)
mekanda calisan biri olarak iceriden bilgi vereyim, bagaj vereceksen elbetteki o kuyruga gireceksin, liman cok kalabalik degil eski gunlerdeki gibi ama saatine gore farklilik gosterebiliyor, yukarida denildigi gibi giriste bilet kontrolu var (biletsiz kimse alinmiyor annen baban sevgilin ne olursa olsun), ucusun 15.00 te ise diyelim, 13.00 te en gec limanda ol derim, ne yapicam 2 saat deme, bin tane sacma nedenle gec kalip ucak kaciran gordu bu gozler, ne kadar erken o kadar iyi ve garanti, have a nice flight:)

  • alttaraf  (30.05.21 22:29:10) 
20.10 için 17.50de ordaydım. 18.10a kadar teslim ettim. 2 saat önceden bitirmiştim yani. 1 saat daha geç gelebilirdim gibi


  • ShadowOfMoon  (01.06.21 02:03:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.