[]

2 ay önce ayağımı burktum, bu hep böyle mi olacak?

Merhaba,

Bundan 2 ay önce spor yaparken ayağımı burkmuş ve bilekteki bi bağı zedelemiştim. Acildeki doktor ağrı kesici ilaç yazıp göndermişti. Sonrasında ayağımı dinlendirdim 3 hafta vs çok yoğun morartı ve şişlik de vardı ama haftalar geçmesine rağmen böyle bir 15 dakika yürüdüğümde ayağım sızlamaya ve ağrımaya başlıyor. Rengi de değişiyor ve ayağım küp kuru oluyor. Sakat mı kaldım acaba?:(

İşe yeni başladığım için de izin alıp düzgün bi doktora gidemedim.

 
Çatlak ya da kırık olabilir. Film çekilmeyip sadece ağrı kesici verdiyse zTen sıkıntı. Bence bir an önce tektar görünüb başka bir doktora. Benşm başıma da gelmişti. Çok ince bir kırık vardı ayk bileğimde doktor şansa göröüş demişti başka bir doktor tanıdıgım.


  • condom kurşunu  (30.05.21 12:29:52) 
Film çekildi aslında acilde ama yine de görmemiş olabilir tabii, başka bir doktora gideyim acil.


  • damba  (30.05.21 12:31:46) 
garanti olması açısından başka bir doktora da görünün.

ben 7 ay önce düşüp çok şiddetli burktum, 4 doktor gezdim + fizik tedavi aldım halen daha zaman zaman sızlıyor ve ağrıyor. İşin kötüsü doktorum buna normal dedi. hatta burada da duyuru açmıştım, aynı dertten muzdarip arkadaşlar vardı. yer ediyor sanırım.

geçmiş olsun.
  • invictae  (30.05.21 13:19:07) 
@invictae ömür boyu böyle mi kalacak peki? Ben mesela spor yapamıyorum bu ayakla?:(


  • damba  (30.05.21 13:38:09) 
Benim liflerim esnemişti tam olarak burkulma değil. Yaklaşık 5 yıl sürdü. İlk 1 yıl topuklu ayakkabı hiç giyemedim. Egzersiz vermişti doktor. Farklı doktora görünün.


  • cilekli krep  (30.05.21 14:34:01) 
geçmiş olsun.ben de martıdan düştüm ve ayak bileğim burkuldu.Ağrı acı yoktu basmadığımda ancak ilk 3 gün üstüne basmakta çok zorlandım.doktora giittiğimde dediğiniz gibi ağrı kesici verdi ve bileklik takmamı önerdi.4. günden itibaren yürümeye devam ettim ama halen de tam olarak basamıyorum 10 günü geçmesine rağmen. hafif morarma var. internetten de araştırdığım kadarıyla 3-6 haftayı buluyormuş geçmesi. ama tamamen geçmesi uzun zaman alabilir sanırım. yaşayanlar da hep öyle diyor.


  • möldersgotinnue  (30.05.21 16:30:41) 
film kaydı e-nabız'da vardır. oradan başkaları için erişime açın da bir daha film çekmek zorunda kalmasınlar.
e-nabızda yoksa hastaneden isteyin kaydı

  • comp  (30.05.21 17:22:04) 
arkadaslar selam,

kirik cikikci bi tanidigimiz vardi, babamin bel fitigi sorununu halletmisti ameliyatsiz, onu aradim. eger burkulmadan sonra morluk ve sislik olduysa bi kemik yerinden oynamistir dedi-ki oyle de olmustu- gittim, bi kemik kit etti ayagimda. simdi cok daha iyiyim :))) ayni sey baska bi arkadasimin basina gelmis, o da kirik cikikciyla cozmus bu arada. cevap burda dursun.
  • damba  (06.06.21 21:28:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.