[]

Ekşi Duyuru da daha fazla duyuru okumanın yolları nelerdir

Bugün kısmı zaten hemen bitiyor.
her bir şey kısmında ise nerde kaldığımı unutuyorum ve sayı devamlı yeni konular geldiği için değişiyor. resmen siteye hayran kaldım birçok şey öğreniyorum.

pratik bir yöntem olarak zaman buldukça rastgele yazarların profiline girip tüm duyurularını okuyorum.
eski kurtlar mutlaka daha pratik yöntemler bulmuştur eminim.

 
İlgi alanına göre anahtar kavramlarla arama yapabilirsin.


  • Erva  (30.05.21 06:54:53) 
sağ üstteki araba bölümünde etikete ve kullanıcıya göre arama yaptırılabiliyor. sözlükteki yıldızlı "*" arama fonksiyonları burada geçerli değil. arattığınız şey benzerleriyle birlikte aratılıyor. Örneğin "araba" yazdıysanız "şaraba" içeren sonuçlar da geliyor. arama sadece duyuru ve soru içeriğini değil, yapılan yorumlarda geçen sözcükleri de kapsıyor. Yani arama yaptığınızda ekşi duyuruyu koca bir word dosyası gibi düşünürseniz "ctrl+f" kısayolunu kullanmışsınız gibi oluyor.

bunun dışında ekstra gizli bir yol yok bildiğim kadarıyla, yerleşeyim de varsa ben de göreyim.
  • akhenaten  (30.05.21 09:03:22 ~ 09:05:33) 
Masaüstü sürümünde en altta istatistikler bölümü var. Oraya tıklayınca genel, haftalık, aylık en popüler duyurular var.


  • j r r tolkien hayrani  (30.05.21 11:11:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.