[]

Macbook Air kaça satılır?

Aldığım günden beri kılıfla kullandığım Macbook Air 2017'yi satıp yeni modelini almak istiyorum.
Şarjı birkaç saat gidiyor, şarj döngüsü 1207 olarak gözüküyor.

Ne kadara satabilirim?

 
pil devri 83'te olan ve orunsuz cihazı 3500'e almıştım şubat ayında kardeşimin okul işler kullanması için. şuan sorunsuz kullanıyor. pil fiyatını tam bilmiyorum ama sizinkinin pili kesin değişmek zorunda. alan bunu yapmadan kullanamaz. macbook'un olayı mobil kullanabilmek zaten. bu şartlarda: ram/ssd belirtmemişsiniz baz modeldir diye düşünüyorum 3000₺'ye satabilirseniz sevindirici olur sanırım. tabi bu satmak isterseniz... sahibinden'de 5-6bine ilana koyanda var örneğin ama onlar hiçbir zaman satamayacak olanlar. 6999₺'ye sıfır 2020 air baz model satıldı yakın zamanda.


  • outis2  (30.05.21 00:25:34) 
sanırım garantisi yok. varsa garantide pilini değiltirip 4k civarına satılabilir sanki. ama işte alıcı bulmak kolay olur mu emin değilim. acil değilse yüksek yazın acilse gerçekten uyguna verin ki hızlı satılsın. hem sizin işiniz görülsün, hem de alanında işi görülsün. macbook orjinal pil değişimi 1399₺ apple storeda. bu arada ayrıntıda yok. kaç gb ssd var vs. söylememişsiniz mesela.


  • pardus  (30.05.21 00:49:52) 
2017 model 8-128 için sahibinden'de 274 ilan var en düşüğü 3900 ondan da ses çıkmıyormuş (bir sonraki 4200). ürünlerin ortalama fiyatı 5900-6000. tek sorun pilse 5000'e koyar tekliflere göre 4500'e bırakırdım ben.


  • signore  (30.05.21 01:28:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.