[]

Kalimba Youtube için Mikrofon Önerisi-Örnek video

Merhaba bir youtube kanalında kalimba coverları paylaşmayı planlıyorum, bir tane deneme için video yükledim, ses kaydını jbl c100 kulaklığın mikrofonundan yaptım.

www.youtube.com

Sizce Boya by-m1 mikrofon alsam kalite çok farkeder mi, bu haliyle çok kalitesiz duyuluyor mu, sizin öneriniz varsa nelerdir?

 
fena değil, edit programı kullanıyorsan ses ayarlarından da biraz kurcalarsın ambiance ayarları falan. tabi müzik kulağın da varsa mikrofon alabilirsin, özellikle açık alanda da video kaydı yapacaksan.


  • evimin paspasi  (29.05.21 21:33:22) 
yaka mikrofonuyla hangi marka olursa olsun çok bir performans alamazsın.

eğer ses kartı + condenser mikrofon vb para vermek istemiyorsan.

usb condenser mikrofonlara göz at.

yine de en kaliteli mikrofonu ses kartını da kullansan, temel bazı efektler ve parametreler ile oynamadan tam iste4diğin neticeye ulaşamazsın, compressör, limiter, akustik düzenleme, noise gate vb gibi
,
o yüzden usb condenser mikrofonda da aşırı pahalıya kaçma
  • killerbee  (29.05.21 21:45:45 ~ 21:46:02) 
Teşekkür ederim, her türlü pahalı olacak sanırım.


  • tebaloeyy  (30.05.21 00:14:30) 
zoom'un kayıt cihazları var eğer hem taşınabilir olsun hem de güzel kayıt alsın diyorsan alabilirsin.

arkadaşlarım kullanıyor oldukça memnunlar. özellikle dış çekim falan yapacaksan bu makul bi çözüm tabi her model değil.

h4n ve h4npro bakabilirsin.
  • killerbee  (15.06.21 18:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.