[]

meme kanseri hastası icin sevk

Arkadaşlar merhaba,

Bir önceki duyurumda annemin meme kanserine yakalandığını belirtmiştim.
Küçük şehirde olduğundan İstanbul'a sevk verdiler. Pazartesi gideceğiz.
Sevkini Kartal Lütfi Kırdar Eah'ne alırdık, ancak randevu alamadım. Bu hastaneye yakın oturduğumu belirtmek isterim.
Haydarpaşa numune Eah 'ne pazartesi icin randevu alabildim saat 9.30'a.

Simdi önümde 3 secenek var.

1) Pazartesi Lütfi Kırdar' a acilden gireceğim, durumu izah edeceğim. Ama ya randevusuz olmaz derlerse? Haydarpaşa daki randevum yanarsa? Burası İstanbul sonuçta.

2) Sevki boşverip, doğrudan randevum olan Haydarpaşa'ya götüreceğim.

3) Pazartesi erkenden Lütfi Kırdar hastanesine gidip acilde bu işin olurunu soracağım. Olumsuz konusurlarsa, randevusuz olmaz derlerse atlayıp Haydarpaşa 'ya götüreceğim. Ancak bu sekilde de randevu saatini kaçırma olasılığım var cünkü hastaneye varsam bile hiç gitmedim. Polikliniği bulmam bile uzun sürecektir biliyorum.

Kafam cok karısık, ne diyorsunuz? Sunu da belirteyim tek amacım devlette tetkikleri tamamlayabilmek. O sonuclarla ben farklı doktorlara zaten gideceğim.

Cevaplayabilecek, yol gösterebilecek herkese simdiden tesekkür ederim.

 
sevk yazısı varsa randevuya gerek olmaması lazım.


  • sutlu nescafe  (29.05.21 17:12:21) 
Randevu aldığınız hastaneye gidin. acilden falan olmaz boşuna uğraştığınızla kalırsınız.
sevk de olsa gidince randevu verirler olabilecek en yakın zamana.

  • alicandan  (29.05.21 20:00:43 ~ 20:01:32) 
Anadolu yakasındasınız sanırım. tedaviye başlayacağınız yer önemli. devlet hastanelerinin pandemi nedeniyle şu anki durumlarını internetten araştırın. hangi onkoloji servisi daha çok aklınıza yatıyor, hangisinde işler daha hızlı ilerler araştırın. tetkiklerin hızlı ve doğru yapılması da önemli. hasta için tedaviye başlanılırsa getir götür yol yorgunluğu önemli. ilk adımlar oldu bittiye gelmeyecek ve aynı zamanda geciktirilmeyecek kadar önemli. onkoloji servisine yönlendirecekleri için randevular tamamen doluysa acilden giriş yapmanız bir şey değiştirmeyebilir.

hangisi daha çok aklınıza yatıyorsa en genç salı-çarşamba gibi olacak şekilde başlayın derim.
  • hayal fazlasi  (29.05.21 20:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.