[]

sehirler arasi nakliyat

sevgili kamyonlar

izmir'den ankara'ya tasinmak uzere (geri donus desek daha uygun) oldugum icin yana yana "lan bu esyalar nasi gitcek simdi oraya!?" diye sormaktayim kendime. bir kac nakliye firmasindan teklif istedim fakat geri donen olmadi. o yuzden sizlere danisayim dedim. bir kisisel oda (yatak odasinin ogrenci isi olani (oldukca cok esya var icinde)) ve bir bulasik makinasi dahil olmak uzere uc bes ekstradan parca. ev 3. katta, nakliye asansoru kullanmaya uygun degil. yakinlarda buna benzer kosullarda ev tasitmis olan, yahut olayla ilgili fikiri olan birisi bana bu isin kaca patlayacagini soyleyebilir mi? bu arada;
1- kargo bir secenek degil
2- kamyon tutmakta bir secenek degil.

scs kib by

 
Ankara'dan izmir'e meyve getiren kabzımal olduğunu sanmıyorum ama öyle bir sebze meyve vs. varsa o ürünü yetiştiren yerlere ya da sebze meyve haline git. Onlar dolu gidip boş dönmemeye çalışırlar. Benzin parasına birşeyler bulabilirsin belki.


  • nightwalkerg  (27.05.10 17:10:48) 
3. kattan 4. kata iki sene önce 500'e taşıtmıştım ben (eşya sayısı senin saydıklarına yakındı ve eşya taşınan evlerden biri asansörlü diğeri asansörsüzdü) bence hepsini arayıp fiyat almanda fayda var çünkü bazen dönüşe iş aldıkları için fiyat kırabiliyorlar. bi de şirket profillerini şikayetvar dan kontrol et bazıları mafya gibi oluyomus ekstra para istiyomus falan.


  • overdose  (27.05.10 17:38:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.