[]

Telefon alacağım ama alacağım platformlar işleri karıştırıyor

Merhaba arkadaşlar,

Bu sıralar telefon almayı düşünüyorum ama almayı düşündüğüm platformlar işimi zorlaştırıyor. Şimdi ben Samsung marka almak istiyorum ve gözüm kapalı alışveriş yaptığım Amazon'dan almak istiyorum ama aradığım modeller orada yok, daha çok Samsung'un anlaşmalı olduğu Hepsiburada'da var. Onun da artık eski kalitesi kalmadı diyorlar, iade politikasından zaten herkes şikayetçi. Sözlükte bir tane olumlu yorum bulsam gidip alınlarından öpeceğim. Zaten artık tüm alışverişlerimi Amazon'dan yapıyorum. Satıcılardan almıyorum bir de. Yalnızca platformun kendi sattığı şeyler.

Zaten o kadar para verip aldığım telefonda sorun çıkması ihtimaline karşı iade politikası düzgün olan bir yerden almak isterim. O da zaten Amazon oluyor. Ama Amazon'da da bütçeme uyan ve içime sinen bir telefon yok. Xiaomi var, o da Çin malı. Ne yapacağım şimdi ben? Nereden alacağım ben telefonumu? Bir telefon almak uğruna mağazaları gezip kendimi riske atamam şu kıyametin ortasında. Bu arada bütçem 3000-4000 TL arası. 4500 de olabilir. Sizce ne yapsam? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

 
Direk samsung'un kendi sitesinden sipariş verseniz?


  • philiptraum  (28.05.21 18:52:39) 
sırf istediğim mağazada yok diye beğendiğin modelden vazgeçilmez.
ekşide sallanmayan site yok ki.
daha geçen ay 7000 küsür liralık laptop, ondan önce 150 liralık süpürge aldım hepsiburadadan. xoboxumu 2 ay önce vatanın online sitesinden aldım vs. yani ekşiye şikayetvara falan bakarsan hakkında kötü yorum yazılmamış mağaza yoktur. teknoloji biraz da şans işi deyip bodoslama dalmak lazım. tabii bu demek değil ki 1milyonuncuüyesizsiniz.com dan sipariş verin... ama herkesin bildiği belli başlı markalardan alacağız işte. çok pimpirikliyseniz dediğiniz gibi hepsiburadanın kendi satıcısnıdan falan alın ama bunlar büyük şirketler. internetten aldığınızda da koşulsuz iade hakkınız var diye biliyorum 14 gün (pandemide 30 olmuştu sanırım bir ara) o açıdan yasal haklarınız vs. belli zaten internet alışverişlerinde.
xiaomi çin telefonu mevzusu da bambaşka bir mevzu. neyse hiç girmeyeyim oraya kafanız rahat etsin samsung alın ama nerde ucuzsa ordan alın bence
  • fff02561  (28.05.21 19:02:50 ~ 19:08:45) 
Direkt Hepsiburada'dan alirsaniz bi sorun olacagini sanmam. (Laptoptan, telefona, akilli saate kadar hepsiburada'dan aldim)

Kenar mahalle saticisi muamelesi yapmisiniz biraz.
  • brkylmz  (28.05.21 20:14:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.