[]

seyahat izin belgesi hakkında

bu aksam 3 kısı canakkaleye gıdecegız. 3umuzun de sırketlerımızden gorev yazılarımız var.

ama arkadaslardan bırı tutturdu 3 farklı fırmanın yazısı ıle gıtcez jandarma dıcek kı 3 farklı fırma, gorevlerı de farklı ne ısınız var aynı arabada dıyor.

jandarma yada polıs boyle bır sebeple bıze ceza yazar mı yaa?

 
yoh artık, arkadaşının niyeti yok gelmemek için bahane arıyor derdim.
yazmaz tabi ki

  • gaza gelen  (28.05.21 14:33:46) 
bildiğim kadarıyla o görev kağıtlarında araç plakası da yazıyor?
şu en son e-devletten alınması gereken ama yoğunluk nedeniyle alınamayan belge yerine geçecek ve elle doldurulması gereken bi form vardı içişlerinde. orda plaka yazıyordu mesela.

  • azzlack  (28.05.21 14:37:35) 
benım izin yazımda plaka yazıyor zaten şirketin aracı ve onunla gıdıyoruz.
diger iki arkadas reklam sektorunde oldugu ıcın onların dırek valılık ımzalı daha farklı bır ızın belgelerı var plaka vs yazmıyor.

  • polypropylene  (28.05.21 14:58:16) 
içinizi rahatlatmak istiyorsanız 199'a sorabilirsiniz


  • anyelios  (28.05.21 15:03:38) 
isten alindigi icin isle ilgili oldugunun ispatlanmasi gerekiyor ucunuzunde; belgelerin varsa bu anlamda sorun olmaz yoksa sorun olur


  • sweetoffice  (28.05.21 17:21:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.