[]

mısıra tatile gidilir mi?

tabi gidilir de. bu yaz gidilir mi? yakın zamanlar giden gelen var mıdır?




 
uçak bileti ve ote fiyatları çok çok uygun.


  • hobarey  (28.05.21 11:26:00) 
ben gitmem, covid salgınında mısır gibi bir ülkeye tatil gibi bir sebeple gitmem.


  • reanarchy  (28.05.21 11:43:06) 
bir iş arkadaşım mısırlı, aldığım bilgilere göre mısır covid'den en çok problem yaşayan ülkelerden biri. + olarak türk olarak vize alması da gerçekten dert, ben 2 sene önce gittiğimde konsoloslukta bir ton uğraştırdılar. ben bu yaza mısır'da bir şeylerin düzeleceğini hiç sanmıyorum, kesinlikle gidilmez.

ama covid geçtikten sonra sharm el sheikh ve hurghada kesinlikle gidilip yüzülmesi dalınması gereken yerler.
  • roket adam  (28.05.21 11:55:13 ~ 11:57:55) 
Paranız varsa hiç durmayın. Ama bu lanet olası kovit için önlemlerinizi alın.


  • kemalkukreyen  (28.05.21 11:55:29) 
Şu ortamda sıkıntı, Allah korusun gittiniz ve daha havaalanında pozitif çıktınız. Tedaviniz vs o ülkede yapılacak...

Bence en az 1 hatta belki 2 sene erteleyin böyle bir planı.
  • anten  (28.05.21 13:54:13) 
Gecenlerde drew binsky’nin misir gezisine denk geldim. Kimsenin maske takmadigini, cenesinde sus gibi gezdirdiklerini, sok oldugunu filan anlatmisti. Resmi covid rakamlari da saniyorum epey sikintili. Ben olsam da gitmezdim.


  • gibicibicis  (28.05.21 14:06:07) 
ben son 1 senede 3 kere gittim. bence turizm için ideal zaman şu aralar. çünkü normalden daha boş. pek turist yok (dahab'da sadece turist var gerçi). kahire downtown'daki kaosun içinde sabah akşam fink atmayacaksanız pandemi açısından da endişe etmeyin derim. kahire, dahab, şarm el-şeyh, luxor, aswan ve hurgada'da vakit geçirdim, buralar için söylüyorum, gidin.


  • aweamadeus  (28.05.21 14:38:49) 
Daha vize almadım ama Kasım'da sarm el seyh'e gidicem. Misir'in kalanı nasıldır bilmiyorum ama sarm el seyh'e virüs açısından sıkıntı olacağını düşünmüyorum.


  • sckxyss  (29.05.21 11:04:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.